Bsone
Image default
Bedrijven

Een compleet verzorgde uitvaart in Wassenaar

Een uitvaart in Wassenaar zal geheid goed verlopen. Zonder gedoe kunt u een goede uitvaart regelen voor uw naaste. Wanneer je een dierbare verliest heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom regelen wij graag het grootste gedeelte voor u. Bij ons heeft u de keuze uit een crematie en een begrafenis. Deze zal dan grotendeels door ons geregeld worden. U hoeft alleen maar de wilsbeschikking ons door te sturen. Op basis daarvan zullen we een onvergetelijke uitvaart in Wassenaar organiseren. Al is er geen sprake van een wilsbeschikking hebben we een checklist waar u gebruik van kan maken. 

Een standaardbegrafenispakket

Voor 2720 euro heb je al een standaardbegrafenispakket voor een uitvaart in Wassenaar. De overledene zal hier op een waardige manier begraven worden. Deze begrafenis zullen we eerst met u bespreken. Dat kan bij u thuis, maar ook in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. We zullen de overledene verzorgen en voorzien van een eikenprint gefineerde doodskist. Ook zullen we ervoor zorgen dat de overledenen terecht komt in het uitvaartcentrum. De koelruimte wordt dan voor vijf dagen beschikbaar gesteld. Op de dag van de uitvaart in Wassenaar zelf zal er een rouwauto zijn. De overledene zal in een algemeen graf begraven worden. Daarna kunt u gebruik maken van de condoleanceruimte en aula. 

Extra diensten begrafenis

Wanneer je al een standaardbegrafenispakket hebt, kan je daar nog extra dingen bijboeken. Zo heeft u geen begrafenisondernemer nodig, dit scheelt weer geld. Bij een uitvaart in Wassenaar hoef je dus alleen maar te betalen voor diensten waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. Dit is bijvoorbeeld een uitvaart of het brengen overbrengen van de overledene buiten kantooruren. Ook kunt u ervoor kiezen om familie- of rouwbezoek te laten komen. Er zijn in ieder geval eindeloos veel mogelijkheden bij een uitvaart in Wassenaar.