Bsone
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is een toonaangevende firma als het om zakelijke LED verlichting gaat.

U kunt dan denken aan lampen die speciaal zijn ontworpen voor winkels, showrooms en kantoren. En ook aan fabriekslampen, loodsverlichting en LED verlichting werkplaats.

Binnen bovengenoemde categorieën kan vervolgens een onderscheid gemaakt worden naar kleurtemperatuur, lichtsterkte, wattage et cetera. Inderdaad, het aanbod LED’s is bijzonder groot tegenwoordig. Om precies die armaturen te vinden die voor uw bedrijfsruimte geschikt zijn, is het slim expert LED Design Holland in te schakelen.

Na een kennismakingsgesprek zal LED Design Holland een 3D lichtplan opstellen. Zo’n visualisatie maakt duidelijk waar de nieuwe lampen komen te hangen, wat de eigenschappen zijn per lamp en hoeveel LED’s er in totaal nodig zijn. LED Design Holland sluit er een prijsopgaaf en een besparingsberekening bij. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent qua verlichting en qua financiën. Voor de duidelijkheid: het lichtplan is een advies. Pas als u akkoord bent en uw handtekening heeft gezet, gaat het LED Design Holland team voor u aan de slag.

Een populaire lamp is het LED paneel, ook wel panel genoemd. Je ziet ze veel in scholen, kantorenpanden, hotels, gemeentehuizen en andere overheidsgebouwen. Panelen zijn leverbaar in 5 maten:

  • 30 bij 60 cm;
  • 60 bij 60 cm (past precies in systeemplafond);
  • 62 bij 62 cm;
  • 30 bij 120 cm (past precies in systeemplafond);
  • 60 bij 120 cm.

Desgewenst kan LED Design Holland panels voor u op maat maken. Hierbij kunnen afzonderlijke opbouwframes geleverd worden voor een goede bevestiging. De bediening kan plaatsvinden met een muurschakelaar, een afstandsbediening of via een app op uw telefoon. Met dimbare panelen zult u extra besparen op de energierekening. Als leidraad wat betreft de kleurtemperatuur oftewel de lichtkleur kunt u het volgende aanhouden:

  • 2800 tot 3000 Kelvin staat voor warm wit licht;
  • 4000 tot 4500 Kelvin staat voor helder wit licht;
  • 5000 tot 6500 Kelvin staat voor koud wit licht.

Ideaal zijn duale panels die van kleurtemperatuur kunnen veranderen. De range hierbij is 2800 tot 6000 Kelvin.

https://www.leddesignholland.nl