Bsone
Image default
Bedrijven

Je oude speelgoed kan geld waard zijn

Oud speelgoed is in sommige gevallen heel veel geld ward. Zo is oude lego tegenwoordig een fortuin waard en wordt de waarde alleen maar hoger als blijkt dat deze legoset compleet is. Veel mensen zijn dan ook massaal hun zolder af aan het struimen naar waardevol speelgoed dat zij voor een hoge prijs kunnen doorverkopen. De laatste jaren is dit vooral te zien bij lego en Pokemon , maar voorheen was dit ook het geval bij actionman en ander speelgoed.

Hoe weet je of het waardevol is?

Niet elk speelgoed van vroeger heeft waarde. Er zijn zat soorten speelgoed van vroeger die vandaag de dag 0 euro waard zijn. Meestal is dit speelgoed van een onbekende of minder bekende speelgoedfabrikant en is er daardoor veel minder behoefte aan het verzamelen van dit speelgoed. In dit geval kan je er beter voor kiezen om het speelgoed te doneren aan een goed doel in plaats van het te proberen verkopen. Zorg er daarnaast altijd voor dat het speelgoed compleet is en of je nog beschikt over de originele verpakking van het speelgoed. Dit laat goed zien wat de waarde ervan is en of het nut heeft dit door te verkopen.

Luchtkussen enveloppen voor het verzenden van speelgoed

Om speelgoed op een juiste manier te verzenden kan men het beste gebruik maken van luchtkussen enveloppen. Hier wordt het speelgoed goed beschermt tegen val en stoot schade en zal dat ervoor zorgen dat je minder schade hebt aan het speelgoed. Bovendien zullen a4 enveloppen veel ruimte hebben en daardoor kan er makkelijker speelgoed in verzonden worden. 

https://luchtkussengigant.nl/luchtkussen-enveloppen/a4-formaat-220-x-340/