Bsone
Image default
Bedrijven

Welk type keerwanden heeft u nodig voor uw project?

Er zijn veel verschillende typen keerwanden verkrijgbaar. Het type keerwand wat u nodig heeft, is afhankelijk van uw project. Hoeveel gewicht de wand moet kunnen dragen is natuurlijk een belangrijke factor. Daarnaast zijn ook de locatie en het doel van de wand van belang. Bij MBS Beton vindt u een ruime selectie van keerwanden. Daardoor zit er altijd een keerwand bij die past bij uw doeleinden. Zo vindt u hier hoekoplossingen, L-wanden, L-wanden met hiel, T-wanden en U-wanden. Wilt u een project in de infrasector een bijzondere uitstraling geven? Kies dan voor een wand met een bepaald patroon of een bepaalde kleur. Ook structuurwanden behoren tot de mogelijkheden.

Een bijzondere uitstraling van uw keerwanden

Zijn uw keerwanden bedoeld voor een plaats waar zij volop in het zicht staan? Dan kan een mooie kleur of een mooi patroon de wanden aantrekkelijker maken voor het zicht. Bij MBS Beton heeft u de keuze uit zes verschillende kleuren en zes verschillende patronen. Kies bijvoorbeeld voor een bakstenen patroon, een kleine kassei of een rotsachtig patroon. Qua kleuren heeft u de keuze uit lichtgeel, zandkleur, grijs, donkergrijs, helderrood, wijnrood en bruinrood. Er zit dus zeker een geschikte kleur bij voor uw project. Ook kunt u kiezen voor een structuurwand. Er zijn tot wel 50 verschillende structuren mogelijk, van zeer strak tot een heel natuurlijke structuur. De structuur wordt aangebracht door middel van structuurmatten in een mal. Door de verschillende leveranciers van deze matten, is er veel keuze.

Een goede service tegen een scherpe prijs

Natuurlijk zijn de kosten bij een project altijd van belang. Daarom kunt u bij MBS Beton via de website gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw keerwanden, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Door de eigen productielocaties, kunt u bij dit bedrijf rekenen op korte wachttijden, een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Kortom: hier ontvangt u een uitstekende service.

https://www.mbsbeton.nl/