Bsone
Image default
Dienstverlening

Betonnen legoblokken van gerecycled materiaal aanschaffen

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing voor het optrekken van een wand? Wil je graag op een innovatieve manier opslagvakken creëren? Of heb je gewoon nood aan handige betonnen legoblokken die eenvoudig te stapelen én te monteren zijn? Dan moet je bij Cementbouw Recycling zijn! De betonnen legoblokken die zij aanbieden, zijn namelijk meerdere malen te gebruiken en worden gemaakt met betonmortel wat voldoet aan het BBK-certificaat. Met andere woorden: je kiest voor kwaliteit én veiligheid, ook bij bouwwerken die in contact kunnen komen met hemelwater, grondwater of oppervlaktewater.

De voordelen van deze aanbieder

Veel bouw- en infrabedrijven kiezen voor betonnen legoblokken, omdat deze de kleinste ecologische voetafdruk hebben. Alle materialen worden namelijk voor 100% gerecycled, als je kiest voor de betonnen legoblokken van Cementbouw Recycling. De legoblokken worden bijvoorbeeld gemaakt van restbeton. Bij Cementbouw Recycling hebben ze bovendien de logistiek van de betonnen legoblokken in eigen beheer. Dit betekent dat het kwalitatieve materiaal direct op jouw locatie geleverd wordt zonder tussenkomst van een derde partij. Jouw projectteam kan dus per direct aan de slag gaan met het bouwen van een wand of het maken van een grondkering, dankzij de betonnen legoblokken. Daarnaast worden deze blokken ook gebruikt voor het creëren van opslagvakken en het optrekken van wanden in loodsen en hallen.

Vraag een advies op maat van jouw werken aan

Wil je meer informatie over betonnen legoblokken ontvangen? Of wil je graag meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die deze handige afzetblokken bieden? Dan neem je uiteraard direct contact op met Cementbouw Recycling. De deskundige medewerkers geven je graag een advies op maat van jouw wensen. Daarnaast weten zij ook alles over de recycling van bouw- en sloopafval, waardoor je zeker weet dat je een deskundige partner op het gebied van circulair bouwen in de arm neemt. Alle contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.cementbouw.nl/