Bsone
Image default
Dienstverlening

Een akoestisch plafond verbetert de akoestiek in uw woning

Heeft u last van geluidsoverlast vanuit aangrenzende woonruimten? Of is er een vervelende echo die het haast onmogelijk maakt om anderen te verstaan? In beide gevallen biedt geluidsisolatie voor uw plafond uitkomst. Hiermee verbetert u de akoestiek namelijk aanzienlijk. Dit is met name belangrijk in oudere panden en wat legere woonruimten waarbij de akoestiek niet optimaal is. Door dit aan te pakken, verhoogt u uw woongenot aanzienlijk. Hier is niet eens een ingrijpende verbouwing voor nodig. Als u namelijk kiest voor een akoestisch plafond van Hollandplafond, wordt het nieuwe plafond vaak al binnen één dag geïnstalleerd zonder dat u meubels en andere zaken aan de kant hoeft te zetten. Zo heeft u amper last van de werkzaamheden en geniet u binnenkort al van een prachtig plafond dat de akoestiek in uw woning verbetert.

Een optimale oplossing met zo min mogelijk hoogteverlies

Een verlaagd plafond is ook een goede oplossing als het gaat om geluidsisolatie, maar een akoestisch plafond van Hollandplafond is vaak een betere keuze. Dit type plafond bestaat namelijk uit een kunststof doek die op een profiel net onder uw huidige plafond wordt gemonteerd. Hierdoor heeft u zo min mogelijk hoogteverlies en dat is natuurlijk wel zo prettig. Bovendien kan het plafond volledig op uw wensen aangepast worden. U kiest bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en kunt er allerlei zaken in weg laten werken. Zo worden onder andere verlichting, luidsprekers en ventilatieroosters naadloos in uw nieuwe plafond verwerkt.

Bezoek de showroom of laat de experts bij u thuis komen

Wilt u een akoestisch plafond laten installeren door de experts van Hollandplafond om voor goede geluidsisolatie te zorgen? Neem dan contact met hen op om uw wensen te bespreken. Ze vertellen u graag meer over de beschikbare opties en wat wel en niet haalbaar is in uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Hiervoor kunnen ze bij u op locatie langskomen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.