Bsone
Image default
Dienstverlening

Deze cursus lassen voor beginners is erkend door het Nederlands Instituut voor Lastechniek

Wilt u leren lassen bij echte vakmensen in de provincie Gelderland? Dat kan, met een cursus lassen voor beginners bij Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet, Gelderland. Het aanbod hierin is groot, dus het is zaak dat u onderzoek doet naar een betrouwbare variant. Heeft een cursus een NIL-certificaat, dan weet u zeker dat u goed zit. Ontdek waarom een certificaat van een cursus lassen voor beginners zo belangrijk is en wat het u kan opleveren.

Het belang van een cursus lassen voor beginners erkend door het NIL

Een erkenning door het Nederlands Instituut voor Lastechniek biedt vertrouwen, maar bovenal betrouwbaarheid. Het NIL onderzoekt alle aspecten van de cursus en oordeelt op basis hiervan of de cursus daadwerkelijk beschikt over de bevoegdheid op te leiden tot lasser. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de ervaring van docenten, het opleidingsniveau, het lesmateriaal en de gebruikte lasapparatuur. Deze criteria worden ieder jaar opnieuw gecontroleerd, zodat u zeker bent van de actualiteit. Zolang het opleiding- en cursusinstituut aan deze criteria voldoet, blijft de NIL-erkenning voor onbepaalde tijd geldig. NIL wordt als betrouwbaar instituut binnen de laswereld gezien, waardoor u bij deze cursus zeker weet de juiste aan te schaffen.

Een cursus lassen volgen bij deze lasschool

Bronckhorst Lastechniek in Nunspeet, Gelderland, heeft ruim 25 jaar ervaring in allerlei soorten van lassen en is daarmee de perfecte partij voor uw cursus lassen voor beginners. Vakmannen- en vrouwen leren u in 18 of 22 weken, afhankelijk van uw niveau, perfect te lassen. Gedurende deze weken vinden er ‘s avonds praktijk- en theorielessen van drie uur plaats. Hiernaast krijgt u een dik lesboek mee naar huis, waarop u altijd kunt terugvallen als u informatie nog eens wilt lezen. De cursus wordt afgesloten door een praktijk- en theorie-examen. Bij een goede beoordeling krijgt u een NIL-diploma mee naar huis, waarmee u professioneel aan de slag kunt als lasser. 

https://lastechniek.com/