Bsone
Image default
Dienstverlening

Een professionele bedrijfswagenspuiterij met veel ervaring

Heeft u autoschade of bent u op zoek naar een ervaren bedrijfswagenspuiterij? Dan kunt u terecht bij MAWEKO. De vakbekwame medewerkers van deze gespecialiseerde spuiterij staan voor u klaar om uw voertuig weer in nieuwe staat terug te brengen. Alle spuitwerkzaamheden worden met veel zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd. Deze specialisten hebben ervaring met het herstellen van schade, het uitvoeren van beschermende behandelingen en het bespuiten van diverse soorten voertuigen. Denk hierbij aan vrachtwagens, touringcars, trailers, bussen en zelfs graafmachines.

Bespreek al uw wensen en eisen met de specialisten

Als het gaat om spuitwerkzaamheden voor uw bedrijfsvoertuig, houden deze experts graag rekening met uw wensen en eisen. Wilt u bijvoorbeeld graag de huiskleuren van uw bedrijf terug laten komen? Of wilt u uw logo laten spuiten op het voertuig? Bij deze bedrijfswagenspuiterij is alles mogelijk. Uw wensen worden uitgebreid besproken, zodat de vakbekwame medewerkers een voertuig afleveren dat volledig aan al uw eisen voldoet. Zo is het niet alleen mogelijk om reclame toe te voegen op uw wagen, u kunt ook striping uit laten voeren. Deze experts beschikken over een ruim pallet aan RAL-kleuren. U kunt ook kiezen voor metallic color-blocking.

Kom ook langs bij blikschade of voor een beschermde behandeling van uw voertuig

Bij deze bedrijfswagenspuiterij bent u van harte welkom voor verschillende soorten opdrachten. Of het nu gaat om het spuiten van een volledig wagenpark of een individueel voertuig, de gespecialiseerde werknemers helpen u graag. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de services die deze bedrijfswagenspuiterij aanbiedt. Ook als het gaat om autoschade, van blikschade tot schade aan een van de onderdelen van het voertuig, komt u langs bij deze experts. Daarnaast staan deze specialisten ook voor u klaar wanneer u een roestwerende behandeling wilt laten uitvoeren of een extra laag coating wilt toepassen op uw voertuig. Wilt u weten hoeveel uw spuitwerkzaamheden of andere behandelingen zullen kosten? Vraag een offerte aan!

https://maweko.nl/