Bsone
Image default
Dienstverlening

Elementenbegroting en bouwcalculator: meer overzicht qua kosten

De behoefte aan het scheppen van overzicht qua kosten is groot tijdens een bouwproject, en dat is waar zowel een elementenbegroting als een bouwcalculator u bij kunnen helpen. Een bouwproject is van zichzelf een spannende tijd. Het is leuk, want aan het einde van de rit leidt het bouwproject tot een mooi resultaat. Maar het is ook een tijd vol onzekerheid. Er kunnen complicaties optreden en de overzichtelijkheid kan verloren gaan.

Dit is echter niet nodig. De onzekerheid tijdens een bouwproject kan voor het grootste gedeelte weggehaald worden door het overzicht te behouden. Door alles zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen, weet u wat u kunt verwachten. Hierbij hebben we het niet alleen over de kosten, alhoewel dit een belangrijk element is om in kaart te brengen, maar ook over de materialen en de planning van het project. Hier kunnen zowel een elementenbegroting als een bouwcalculator u bij helpen.

De positieve gevolgen van een elementenbegroting en een bouwcalculator uitvoeren

Onzekerheid wilt u zo veel mogelijk voorkomen tijdens alle fases van een bouwproject. Daarom is de ontwerpfase van belang. Hier wordt het fundament gelegd voor het gehele project. Als alles zo gedetailleerd mogelijk in kaart wordt gebracht, kunt u dit als basis gebruiken voor het geheel. Dankzij ontwerpen met veel details kunt u tijdens de definitieve ontwerpfase een elementenbegroting opstellen. Hierdoor worden de kosten van alle hoofdonderdelen zo goed mogelijk in kaart gebracht door een calculatiebureau.

Naast het accuraat in kaart brengen van de kosten middels een elementenbegroting, kunt u ook gebruikmaken van de bouwcalculator. Naast kosten worden hierbij, dankzij geavanceerde (3D) modellen en het toepassen van het LEAN-principe, de planning en benodigde materialen en dergelijken in kaart gebracht. Dag onzekerheid, hallo een strakke planning vol duidelijkheid en zonder onnodige kosten!

Verminder uw kosten dankzij dit vakkundige calculatiebedrijf

Er is één calculatiebedrijf dat er op dit vlak met kop en schouders bovenuit steekt: Kiewiet Bouwadvies. Aan de hand van hun geavanceerde 3D modellen leveren zij u een elementenbegroting en een bouwcalculator op maat. Zo komt u tijdens geen enkele fase van het project voor vervelende verrassingen te staan.