Bsone
0

Mindfulness in Den Bosch met een praktische insteek

Bij mindfulness denkt men al snel aan een bepaalde zweverigheid. Het is echter volledig mogelijk om mindfulness op een praktijkgerichte wijze toe te passen in je leven. Mindfulness heeft vele voordelen – het kan heilzaam werken als je lijdt onder chronische stress en oververmoeidheid. Ook helpt het je als je moeite hebt met grenzen stellen of het ontwikkelen van je eigen assertiviteit. Uiteraard biedt dit niet enkel voordelen aan individuen maar ook aan teams op de werkvloer. Bedrijven en instellingen uit de regio Den Bosch kunnen hun voordeel doen met een training op het gebied van mindfulness bij Centrum de Poort. Lees verder voor meer informatie over deze trainers.

Een gecertificeerde trainer helpt jou je beste zelf bereiken

Woon je in regio Den Bosch? Ook nieuwsgierig naar de voordelen van mindfulness? Bezoek dan Centrum de Poort! Hier helpen gecertificeerde trainers jou om op een productieve manier je gedrag of instelling te veranderen. Gedurende de training wordt er veel aandacht aan jou als persoon besteed, wat door deelnemers doorgaans als uiterst waardevol wordt ervaren. Samen met de trainer stel je vast wat jouw aandachtspunten zijn. Vervolgens ga je met de trainer aan de slag om hier aan te werken, door middel van meditatie, aandachtoefeningen en cognitieve psychologie. De resulterende gedrags- of instellingsveranderingen maken jouw leven rijker en geven het richting.

Je zorgverzekeraar heeft financiële opties voor jouw pakket

Voor je begint aan mindfulness wordt het ten zeerste aangeraden om in overleg te gaan met je zorgverzekeraar over mogelijke vergoedingen. Bij bepaalde verzekeringspakketten valt mindfulness namelijk onder de vergoede behandelingen. Is er geen vergoeding mogelijk en heb je niet de financiële middelen om de training te volgen, bespreek dan tijdens de intake de mogelijkheden voor een alternatieve vergoeding. Twijfel je nog over het volgen van een training mindfulness bij jou in de buurt in regio Den Bosch? Contacteer Centrum de Poort dan direct om jouw klachten te bespreken en om een plan voor mindfulness-training uit te stippelen.  

https://www.centrumdepoort.nl/