Bsone
Image default
Dienstverlening

Op weg naar herstel met deze psycholoog uit Breda

Zit u niet zo lekker in uw vel? Of merkt u dat u zich erg vermoeid voelt? Dan kan een psycholoog voor u dé oplossing zijn. Wanneer u de psycholoog van Psychologiepraktijk Floor uit Breda inschakelt, zet u de eerste stap op weg naar herstel. Zij helpt u graag zodat u zich snel weer wat beter voelt. Wanneer u er zelf niet aan uit komt, kunt u er met deze psycholoog in vertrouwen over praten. Dat is wel zo fijn wanneer u met uzelf in de knoop zit. Er zijn diverse soorten therapieën waarvoor u bij deze psycholoog terecht kunt. Voor welke therapie u ook kiest; elk behandeltraject bestaat uit drie stappen: het aanmelden, een intakegesprek en de behandeling zelf.

Wat voor therapie is in uw situatie het beste?

Het intakegesprek dat u bij deze psycholoog in Breda voert, dient als oriëntatie. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de psycholoog. Zij kan namelijk aan de hand van uw intake bepalen wat u nodig heeft om er weer bovenop te komen. Hierbij houdt de psycholoog zich strikt aan de volgende regel: zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Uw behandeling zal dus nooit langer duren dan nodig. Wat betreft therapieën zijn er verschillende soorten waarin deze psycholoog is gespecialiseerd. Zo kunt u hier voor bijvoorbeeld schematherapie of interpersoonlijke therapie terecht. Welke therapie voor u het meest geschikt is, wordt ook tijdens het intakegesprek bepaald.

Meld u eenvoudig aan bij deze praktijk

Heeft u interesse in een behandeling door deze psycholoog uit Breda? Meld u dan eenvoudig online aan en plan een intakegesprek in. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen door contact op te nemen met deze psychologiepraktijk. Het telefoonnummer en het e-mailadres vindt u op de contactpagina van de website. Wacht niet langer en zet de eerste stappen naar een gelukkiger bestaan!