Bsone
Image default
Dienstverlening

Uw exclusieve auto verzekeren doet u bij deze partij!

Als u in het bezit bent van een exclusieve auto met een cataloguswaarde tussen de € 75.000,- en € 200.000,- wilt u deze uiteraard goed laten verzekeren. Het zou immers zonde zijn als u een ongeluk krijgt of er ingebroken wordt en u niet goed verzekerd bent. NAG Verzekeringen is een partij waarbij een exclusieve auto verzekeren tot een van de mogelijkheden behoort. Door de jarenlange ervaring van dit bedrijf, kunnen ze u hier van passend advies voorzien.

Verschillende verzekeringen voor uw exclusieve auto

Door de exclusieve eigenschap van uw auto, is het enkel mogelijk om deze te verzekeren met een WA of een WA volledig casco dekking. Met laatstgenoemde bent u voor vrijwel alle schades aan uw auto verzekerd, daarom wordt deze dekking ook wel de allrisk dekking genoemd. Het maakt hierbij niet uit of de schade door een ander is veroorzaakt of door uzelf. U bent met een WA volledig casco dekking verzekerd voor:

  • Hulpverlening na een ongeval;
  • Schade door externe factoren als brand;
  • Inbraakschade;
  • Ruitschade;
  • Diefstal;
  • Total loss verklaring.

U kunt bij uw WA of WA volledig casco verzekering bovendien ook nog uit verschillende aanvullende dekkingen kiezen bij deze specialist. Hierbij kunt u denken aan een schadeverzekering voor inzittenden en verkeersrechtsbijstand. Kortom: u kunt uw exclusieve auto bij NAG Verzekeringen compleet verzekeren! Zo gaat u met een comfortabel gevoel de weg op.

Bereken direct online uw premie

Bent u benieuwd wat het u aan premie gaat kosten wanneer u uw exclusieve auto wilt laten verzekeren bij NAG Verzekeringen? Bereken dan direct online uw premie via de website van deze partij! Hierna kunt u direct besluiten om een verzekering af te sluiten. Indien u nog vragen heeft over de verschillende dekkingen of advies op maat wilt ontvangen, neemt u contact op met een van hun adviseurs. U vindt de contactgegevens op de website van dit bedrijf.

https://www.nagdirect.nl/