Bsone
Image default
Dienstverlening

Uw vloerverwarming infrezen laat u het beste door de experts doen

Recentelijk maken steeds meer huiseigenaren de keuze voor het infrezen van hun vloerverwarming in de cementdekvloer van hun woning. Wanneer deze wordt vergeleken met ‘gewone’ radiatorverwarming biedt vloerverwarming een duurzamere wijze om uw huis te verwarmen. Vloerverwarming zorgt immers voor een verminderd aantal schimmels en vochtplekken, zeker in contrast met reguliere radiatorverwarming. Aangezien wij afstevenen op een toekomst met duurzaam wonen, heeft vloerverwarming een belangrijkere rol gekregen. Dat komt omdat het de ruimte gelijkmatig verwarmt, wat ervoor zorgt dat huishoudens tot wel 20% minder energie verbruiken. Dat is nog eens besparing!

Uw cementdekvloer laten wapenen; waarom en hoe?

De vloerverwarming in de cementdekvloer infrezen wordt doorgaans pas gedaan zodra de wapening van de cementdekvloer in orde is. Deze wapening dient ervoor om uw vloerverwarming optimaal te laten functioneren, maar heeft ook voordelen voor eventuele vloerbedekking die u wilt leggen. Een wapening doet dienst als een versteviging van de cementdekvloer, waarmee het risico op krimpscheuren tot een minimum beperkt wordt. Ook zorgt dit ervoor dat de cementdekvloer zwaarder belast kan worden, ideaal voor het leggen van bepaalde vormen van vloerbedekking zoals natuursteen. Wilt u ook graag profiteren van energiebesparing door ingefreesde vloerverwarming?  Laat u zich dan eerst goed informeren over de soort wapening van uw cementdekvloer, het type vloerverwarming en de vloerbedekking die u wilt installeren. Al deze eigenschappen spelen namelijk op elkaar in – de specialisten in de arm nemen is hier zeker een verstandig idee.

U kunt op deze specialisten bouwen

Voor het infrezen van vloerverwarming in een cementdekvloer is een hoop kennis nodig. Als u de klus liever wilt uitbesteden aan een vloerspecialist, kiest u dan voor Multi Vloeren Brabant in Boekel. De vakmensen van dit bedrijf zijn uiterst kundig en werken enkel samen met betrouwbare partners voor het aanleveren van de verwarmingselementen. Dit bedrijf werkt expres kleinschalig, zodat ze u een uiterst persoonlijke service kunnen bieden. Zo kunt u er te allen tijde van verzekerd zijn dat u de beste vloer krijgt. Ga naar de website en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!