Bsone
Image default
Dienstverlening

Volg een cursus datavisualisatie

Wil jij een cursus datavisualisatie volgen? Dit doe je bij De Monchy & Bakker in Amsterdam. Tijdens deze tweedaagse cursus leer je complexe data te begrijpen en op een heldere manier over te brengen. Ook leer je hoe je jouw publiek actie laat ondernemen aan de hand van de verkregen data.

Waarom deze cursus erg nuttig is

Data zijn overal aanwezig. Vooral in het bedrijfsleven, waar vele organisaties beschikken over een grote en groeiende hoeveelheid data. Het is voor de managers en werknemers dan ook belangrijk om deze data te begrijpen en te kunnen gebruiken. Aan de hand hiervan willen zij data vertalen naar duidelijk inzichten. Dit klinkt echter makkelijker dan het is. Data zelf geeft namelijk niet persé erg duidelijke overzichten weer. Daarom leer je tijdens de cursus datavisualisatie om data om te zetten tot visualisaties waarmee je jouw publiek aanzet tot actie. Ook leer je om deze verkregen inzichten op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Wat leer je tijdens een cursus datavisualisatie?

Het begrip datavisualisatie is een samenstelling van het analyseren van data en een duidelijk ontwerp. Tijdens de cursus datavisualisatie ga je op zoek naar het verhaal dat achter jouw data schuilt. Met het publiek in je achterhoofd bepaal je wat nuttig is om te vertellen. Ook leer je hoe je de juiste visualisatie kiest en maakt bij jouw idee. Je denkt als het waren als een designer, je leert namelijk hoe je jouw visualisatie op een overtuigende manier weergeeft.

Schrijf je in voor de tweedaagse cursus

Zoals je merkt leer je tijdens deze tweedaagse cursus datavisualisatie enorm veel over het achterhalen en overbrengen van een verhaal achter jouw data. Ben je benieuwd geworden en wil je je inschrijven voor deze leerzame cursus? Schrijf je eenvoudig online in. Met vragen kun je terecht bij de behulpzame medewerkers. Zij helpen je graag verder en informeren je over de mogelijkheden.

https://demonchyenbakker.nl/