Bsone
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een vertrouwde huisarts in Eindhoven?

Bent u recentelijk verhuisd naar Eindhoven en zoekt u daarom een nieuwe huisarts in deze stad? Het maken van deze keuze kan erg lastig zijn. U wilt natuurlijk het liefste een vertrouwde huisarts waarbij u zich op uw gemak voelt. Het team van Huisartsenpraktijk Keunen bestaat uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Dit gediplomeerde team doet er alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven, is het daarom verstandig om Huisartsenpraktijk Keunen in overweging te nemen.

Schrijf uzelf eenvoudig online in

Bij Huisartsenpraktijk Keunen is het mogelijk om uzelf online aan te melden als nieuwe cliënt. Op deze manier heeft u zich binnen enkele minuten al ingeschreven. Zodra u ingeschreven staat, is het bovendien mogelijk om online herhaalrecepten aan te vragen of gebruik te maken van een elektronisch consult. Dit is ideaal wanneer u graag iets wilt vragen aan uw huisarts, waarbij een fysieke afspraak niet nodig is. Een elektronisch consult werkt uiterst eenvoudig: u stelt uw vraag online en binnen twee werkdagen krijgt u antwoord van uw huisarts uit Eindhoven.

Een breed pakket aan eerstelijns zorg

Bij Huisartsenpraktijk Keunen, dé huisarts van Eindhoven, kunt u terecht voor een breed pakket aan eerstelijns zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen of het verwijderen van wratten. Maar ook grondig vaatonderzoek en hulp bij het stoppen met roken vallen hieronder. Heeft u een specialist nodig en is de eerstelijns zorg hierbij niet voldoende? Ook dat is geen probleem voor deze huisartsenpraktijk. Vanwege hun nauwe samenwerking met diverse specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis én het Catharina Ziekenhuis kunnen zij u de zorg op maat bieden die u nodig heeft. Om u in te schrijven bij deze huisarts bezoekt u hun website.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/