Bsone
Image default
Dieren

Beste trimmer voor uw hond

 

De leukste hondentrimmer den Haag Is er voor uw hond als het aankomt op verzorging en kippen. Wij knippen trimmen en plukken honden maar doen ook verzorgingen van honden. Zo hebben wij allemaal een certificaat en hebben wij de diploma’s en mogen we dus honden knippen. En is de eerste behandeling gratis bij puppies, en geven we altijd advies als we wat zien of aanmerken aan de hond. Daarnaast is onderhoud van de vacht erg belangrijk. Het beschermd tegen bacteriën en zorgt ervoor dat er mindere dingen in de vacht gaan zitten.

 

Werkwijze en behandeling

 

Om te beginnen kijken altijd eerst of je hond rijp is om geknipt te worden. En word hij altijd eerst goed gewassen en vervolgens uitgelaten. Omdat een behandeling soms best lang duurt. Daarnaast worden de honden altijd zo geknipt zoals het ras eruit hoort te zien. In overleg kan dat natuurlijk altijd anders, en zullen we de hond dan ook knippen zoals uw wenst. Daarnaast knippen we ook altijd de nagels van uw hond bij en zullen we ook advies geven als we merken dat uw hond zich raar gedraagt tijdens een behandeling. 

 

Knippen, trimmen en plukken

 

Bij ons kan uw hond geknipt worden maar ook getrimd en geplukt, dit hangt van het ras af van uw hond. Bij plukken trekken we eigenlijk de haartje gewoon uit de huid, en doet dit geen zeer voor een hond. Tenzij die niet pluk rijps is, en dan zult dus ook moeten wachten. Trimmen doen we ook alleen dit tast wel de structuur van de haren en is dan vaak niet te corrigeren, omdat het ras dan van nature niet getrimd wordt. Kies in zulke gevallen dan ook voor knippen, en laat het over aan een expert. Zodat je de haarstructuur niet verpest, en je hond ook echt een rashond is.