Bsone
Image default
Dienstverlening

Een mooie schutting laten plaatsen in Breda of omgeving

Wilt u een mooie, nieuwe schutting laten plaatsen in Breda of omstreken? Bijvoorbeeld omdat u een nieuw huis gekocht heeft en, na de binnenverbouwing, nu de tuin een opknapbeurt verdient. Of is uw huidige tuin gewoon toe aan een nieuwe schutting? Wat de reden ook is: bij Groenservice de Moeren krijgt u de service die u wenst. Deze hovenier uit Breda legt diverse soorten tuinen aan en kan ook een passende schutting voor u regelen. Of u nu een natuurlijke schutting, een schutting van hardhout of van een ander materiaal wenst; bij deze specialist vindt u zeker wat u zoekt.

Wat voor type schutting heeft uw voorkeur?

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten, dus het kan lastig kiezen zijn. Zo is het mogelijk om een schutting te creëren van planten, zoals hagen. Hierdoor krijgt uw tuin een zeer natuurlijke uitstraling en heeft u meteen planten in de tuin. Zo’n schutting vraagt natuurlijk wel het nodige onderhoud, maar dat verzorgt een hovenier van Groenservice de Moeren uit Breda, graag voor u. Ook een hardhouten schutting is natuurlijk mogelijk, net als een houten schutting gecombineerd met beton. Uiteraard kiest u altijd uit verschillende kleuren, stijlen en modellen. Zo kunt u altijd een schutting laten plaatsen in Breda of omsteken die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Ook voor tuinaanleg en -onderhoud

U kunt door deze hovenier uit Breda dus een mooie schutting laten plaatsen, maar er is nog veel meer mogelijk. Wilt u een geheel nieuwe tuin? Dan maakt deze hovenier graag een tuinontwerp voor u. Uiteraard kan dit ontwerp ook door Groenservice de Moeren gerealiseerd worden en ook voor tuinonderhoud kunt u bij dit bedrijf terecht. Of het nu gaat om grasmaaien, snoeien, bemesten of beplanten; de experts van dit hoveniersbedrijf doen het allemaal. Zo heeft u altijd een mooie tuin waar u optimaal van geniet.