Bsone
Image default
Gezondheid

Een snurkbeugel bestellen bij een echte specialist

Heeft u slaapapneu of snurkt u veel in uw slaap? Het is lastig om van deze slaapproblemen af te komen. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die innovatieve producten ontwikkelen om dergelijke problemen tegen te gaan. Een van deze bedrijven is Zlaap, gevestigd in Broek in Waterland vlak bij Amsterdam. Dit is een bedrijf dat speciale snurkbeugels ontwikkeld om snurken en slaapapneu tegen te gaan. Hier kunt u terecht voor het laten opmeten en bestellen van een snurkbeugel op maat. Zo geniet u snel weer van een heerlijke nachtrust!

Ervaar optimaal comfort

Zlaap ontwikkelt een op maat gemaakt snurkbeugel, die u eenvoudig bij deze specialist kunt bestellen. Een snurkbeugel wordt wel een mandibulair repositieapparaat genoemd. Dit apparaat duwt de onderkaak tijdens het slapen iets naar voren, waardoor de luchtpijp verder open gaat staan. Zo worden obstructies in de luchtwegen opgeheven. De bitjes zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort te realiseren. Zo zijn de snurkbeugels licht, duurzaam, sterk en discreet en heeft de tong maximale ruimte. Hierdoor kunt u de mond gewoon sluiten en openen en is het mogelijk om te spreken of een slokje water te drinken. Ook profiteert u bij dit bedrijf van twee jaar garantie en een niet-tevreden-geld-terug-garantie.

Maak kennis met deze specialist

Heeft u last van snurkproblemen of kampt u met slaapapneu en heeft u interesse om een snurkbeugel te bestellen? Dan kunt u terecht bij een van de klinieken van Zlaap. U maakt een afspraak bij een van de locaties van het bedrijf of u maakt een afspraak voor een consult bij u thuis. Zo kan het bitje eenvoudig op u worden afgestemd, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Ook krijgt u tijdens deze afspraak advies en maken de specialisten een 3d-scan van uw gebit. Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf en maak snel een afspraak voor een snurkbeugel op maat!

https://zlaap.nl/