Bsone
Image default
Hobby en vrije tijd

Heerlijk wandelen omgeving Nijmegen?

Wie al eens in Nijmegen is geweest weet als geen ander hoeveel schoon deze stad te bieden heeft. Met name tijdens de Nijmeegse vierdaagse is er meer dan genoeg te beleven. Maar gewoon wandelen omgeving Nijmegen kan altijd! Wat dacht je ervan om heerlijk door het centrum te wandelen? Of wellicht het park verkennen en de oudheid van deze stad zien? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of Nijmegen heeft het! Genoeg Nijmegen hotels te vinden!

Wandelend zie je veel meer!

Met de auto de stad verkennen is voor zover mogelijk een oplossing. Echter zie je wandelend veel meer! Zo zijn er diverse plekken in en rondom het centrum waar je met de auto niet kunt komen. Je bent dus genoodzaakt om dit te voet af te leggen, maar het is zeer zeker de moeite waard!

Kom jij niet uit deze stad en zoek je een overnachting? Dan ben je bij de Smedery aan het juiste adres! De Smedery biedt voor meer dan genoeg personen een schitterende overnachting aan. Het leuke hiervan is dat als je een overnachting hebt geboekt, dan kan je zelfs kosteloos een fiets huren! 

Pak de fiets en ga er op uit om nog meer te verkennen in de omgeving! Uiteraard beschikt De Smedery over verschillende routes die je zowel wandelend als met de fiets kunt afleggen.