Bsone
Image default
Electronica en Computers

Regie over transportketen met transportmanagementsoftware

Door gebruik te maken van de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch krijgt u regie over uw verzendketen. Deze logistieke software biedt oplossingen voor uw logistieke vraagstukken door van begin tot eind het transport in goede banen te leiden. U hoeft zelf niet langer te bedenken hoe u uw goederen het voordeligst op transport kunt zetten, aangezien deze verzendsoftware dit geheel voor u berekent voor elke individuele bestelling. U hoeft zo niet langer te rekenen op wisselende kosten en onduidelijkheden binnen orderverwerkingen, maar kunt vertrouwen op zekerheid binnen transportkosten. Hoge kosten worden vermeden doordat u erop kunt rekenen dat uw goederen op het juiste moment bij de juiste partij belanden.

Uw expert op gebied van logistiek

Naast een besparing op kosten stijgt bovendien uw omzet als u de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch inzet, aangezien uw klanten eerder gebruik zullen maken van uw diensten. Zij weten immers dat uw transport betrouwbaar en accuraat is, waardoor sneller tot een transport van goederen zal worden overgegaan. Hoe beter de logistieke service verloopt, des te waarschijnlijker wordt het dat klanten bij u gaan bestellen. Een tevreden klant weet immers dat goederen naar verwachting zullen worden geleverd. Verschillende componenten binnen het transport worden met elkaar gekoppeld waardoor de logistiek soepel en zonder problemen zal verlopen. De transportmanagementsoftware koppelt automatisch vervoerders, webwinkelsoftware, afhaalpunten en diverse systemen met elkaar, waardoor uw producten eenvoudig op transport worden gezet.

Klant is koning

U wilt uw klanten de mogelijkheid bieden om zelfstandig te kunnen aangeven waar, wanneer en binnen hoeveel tijd ze hun producten ontvangen. Tegenwoordig is een tendens te bemerken dat hier meer vraag naar is. Om hier effectief op in te spelen, maakt u gebruik van de transportmanagementsoftware van DeliveryMatch. Het volledige transport wordt afgestemd op de informatie die door uw klanten wordt meegezonden met de bestelling, waarna de verzendsoftware alle kanalen met elkaar koppelt voor een succesvol verloop van logistiek transport.