Bsone
0

heerlijk Surinaams met catering Borne

Wil je Surinaams eten? Kies dan voor lekker Catering Borne. Dat is een feest op zich,want ze serveren de Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken kenmerkt zich doordat er voornamelijk samengestelde en eenpansgerechten worden gegeten. In Suriname wordt er niet op een vaste tijd gegeten. Als men trek heeft, iets lust, van school of het werk komt, wordt er gegeten. In Suriname wordt regelmatig twee keer dag warm gegeten en dan vaak als lunch en diner. Een snel eenpansgerecht als ontbijt is ook niet ongebruikelijk. Bij catering Borne kan je dan ook op elk uur van de dag terecht voor bestellen van eten.

Heerlijke catering

Wat krijg je dan bij catering Borne? Bij een Surinaamse maaltijd is rijst vaak het hoofdbestanddeel en daarbij wordt een Surinaamse groenten en als vlees vaak kip of gebakken vis geserveerd. Als bijgerechten eet men vaak gebakken banaan, zuurgoed en een Madame Jeanette peper mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zijn de samengestelde gerechten zoals bijvoorbeeld moksi alesi erg bekend en geliefd bij de catering Borne.  Het is altijd vers bereid en bij catering Borne proef je de authenieke keuken uit Suriname.

Surinaamse keuken

Catering Borne is niet alleen Surinaams. De keuken heeft invoelden van de Hindoestanen  en de Indiase en de Javaanse op de Indonesische keuken De combinatie van al die verschillende culturen en invloeden maakt de gerechten typisch Surinaams. Ga je Surinaams eten en bestel je eten bij de catering Borne? Dan kun je rekenen op vers, afwisselend, verrassend en natuurlijk heel erg lekker eten. Dit komt voornamelijk door het gebruik en de diversiteit van de Surinaamse ingrediënten.Wil je ook surinaams eten bij de catering Borne?Je kan het eten gemakkelijk bestellen op de website en wordt dan binnen een paar uur thuisbezorgd.Zo eet jij heerlijk Surinaams thuis op de bank.