Bsone
Image default
Horeca

Smoothiebar op locatie

Wist je dat je eenvoudig een smoothiebar op locatie kan laten komen? Vanuit Shakes on Wheels komen ze graag bij je lang op iedere locatie in Nederland.

Verse smoothies vanuit een hippe smoothiebar, dat kan je aan deze ondernemers wel toe vertrouwen. Vanuit 2014 hebben ze al meer dan 75.000 smoothies gemaakt, genoeg ervaring dus zouden we zo zeggen.

Een smoothie is een wat dikker drankje gemaakt van fruit en eventueel groente. Doordat het fruit er in z’n geheel in gaat is een smoothie wat dikker van textuur. Al het fruit zorgt voor de gezonde touch van vitamines en mineralen. Smaken kunnen eindeloos variëren maar dit kan je wel aan de professionals overlaten. Die zorgen dat iedereen heerlijk zal smullen van de verschillende smaken.

Als je een smoothiebar van Shakes on Wheels naar jouw locatie laat komen, dan nemen zij jou al het werk uit handen. De bartender zet de bar op, maakt alles klaar en ruimt alles weer op. Daar heb je tussen geen omkijken naar. Je hoeft alleen een plekje voor ze te reserveren van de vooraf afgesproken afmeting.

Nu in Corona tijd gelden er voor evenementen natuurlijk andere regels en moeten ze extra voorzichtig en hygiënisch te werk staan. Op hun website vind je een uitgebreid blog met de door hun getroffen maatregelen. Zo weet je zeker dat je samen met je gasten veilig kan genieten van je smoothie.

Ze komen door heel Nederland, dus als je interesse hebt neem sowieso contact met ze op. Van harte aanbevolen.

https://shakesonwheels.nl