Bsone
Image default
Woning en Tuin

Vergeet geen Verhuismaterialen

Verhuizen doe je meestal maar een paar keer in je leven. Verhuizen is een proces want niet zal wennen en elke keer opnieuw uitdagingen met zich meeneemt. Gelukkig kun je veel stress en zorgen voorkomen door je goed voor te bereiden op de verhuizing. Slim en efficiënt alle verhuisdozen inpakken zal bijdragen aan een vlotte en zorgeloze verhuizing. Hieronder hebben wij alvast een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 

1 Verhuisdozen voor elke kamer

Verhuisdozen inpakken doe je het beste volgens een gestructureerd systeem. Voorzie alle kamers van het huis van een aantal verhuisdozen en pak daar je spullen in. Houd alle dozen strikt gescheiden om overzicht te bewaren tijdens het uitpakken.

 2 plak etiketten op de verhuisdozen

Wanneer je verhuisdozen bestelt, bestel hier dan een vel met etiketten bij. Hierop schrijf je duidelijk uit welke kamer de doos komt en naar welke kamer hij toe gaat in de nieuwe woning. Nummer eenvoudig de verschillende kamers, hang bij het verhuizen een briefje aan de deur van de kamers zodat jij of de verhuizers de dozen direct in de juiste kamer plaatsen.

3 Verhuisdozen niet te zwaar beladen

Dit is een echte beginnersfout, ze stoppen de dozen te vol om verhuisdozen uit te sparen. Zeker met het beladen van boeken of computers maak je een doos al snel te zwaar. Niet alleen is dit slecht voor je rug, maar de boden van de doos kan scheuren en schade aanrichten aan je spullen. Zorg ervoor dat je dozen niet zwaarder maakt dan 15 Kilo, dit werkt voor jou of de verhuizers van het verhuisbedrijf het prettigst. Waneer je breekbare elementen verhuist, kun je het best gebruik maken van noppenfolie.

 

https://verhuisdozen.store/product-categorie/verhuismateriaal/