Bsone
Image default
Electronica en Computers

Laat uw archief digitaliseren door deze specialist

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren? Dan kunt u dat het best overlaten aan een specialist. Een bedrijf dat zich al jaren richt op digitalisering van oude archieven. GMS is een bedrijf uit Sliedrecht dat jarenlange ervaring heeft. Ze hebben al meerdere bedrijven geholpen hun archief te digitaliseren. Denk hierbij aan Heineken, BP, Friesland Campina en meer. Ze hebben specialisten in dienst die elk hun eigen discipline hebben. Zo schijnen er meerdere mensen hun licht op de situatie en krijgt u het best mogelijke resultaat. Ze zoeken altijd naar de juiste oplossing voor uw situatie. Ze scannen, digitaliseren én optimaliseren uw archief.

Wat zijn de voordelen?

Laat uw archief scannen en digitaliseren en profiteer van verschillende voordelen. GMS zelf biedt u ook veel voordelen. Ze nemen een adviserende rol op zich en helpen u tijdens het hele traject. U weet altijd precies waar u staat. Ze zorgen ervoor dat het gedigitaliseerde archief perfect aansluit op uw huidige systemen. Is alles overgezet? Gefeliciteerd. Dan werkt u vanaf dan geheel digitaal. Dit bespaart veel ruimte. U heeft geen stapels papieren in dozen meer liggen. Dit werkt efficiënter voor al uw betrokken medewerkers. Alle daartoe geautoriseerde specialisten hebben altijd en overal toegang tot de archieven.

Hoe gaat dit bedrijf te werk?

Schakelt u GMS in om uw archief te scannen en digitaliseren? Dan zullen ze eerst contact met u opnemen en uw archief, wensen en eisen inventariseren. Zo hebben ze een duidelijk beeld bij het totale plaatje. Dan stellen ze een projectplan op. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan ze aan de slag. Ze zorgen er natuurlijk voor dat er continue controle is om fouten te voorkomen. Desgewenst bewerken ze het gehele archief na, zodat deze helemaal naar wens is. Wilt u weten wat deze specialist precies voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op en bespreek de mogelijkheden.

https://gmsnl.com/