Bsone
Image default
Woningen

Begeerde herfstkleur voor de vloer

Val de herfst in met een sambazandsteenkleurenpalet met geïnspireerde ontwerpen van bronzen lampen die zijn gemaakt om het donker van het jaar op te fleuren. Zachte fluwelen banken en stoelen in warme kaneeltinten die perfect zijn om op te krullen met een mok warme appelcider. Als je aan herfst denkt, denk je misschien aan met pompoen gekruide lattes, warme schoorsteenmantels, veranderende bladeren en zoete appeltaart – maar wat is één ding dat al deze dingen gemeen hebben? Hun gedempte oranje tot zachte beige-bruine tinten.

Als we het winterseizoen naderen en de dagen korter worden, verliezen we veel natuurlijk licht waardoor we ons vaak een beetje gek voelen . Een manier om uw productiviteit te maximaliseren en uw humeur een boost te geven, is door natuurlijke kleurenpaletten binnenshuis te brengen. Dankzij ons nieuwste nummer van het tijdschrift Design at Home willen we precies dat doen met de felbegeerde kleur van dit seizoen: sambazandsteen.

Beige tegels

Installeer beige-getinte tegels als backsplashes, accentmuren en vloeren in uw hele huis. Het bijwerken van de achterwanden van de badkamer en de keukengootsteen met aardetinten keramiek of geglazuurde porseleinen tegels is een prachtige manier om uw huisontwerp op te fleuren. Schuren van laminaat kan ook een oplossing zijn. Bovendien passen deze warme bruintinten goed bij keuken- en badkamerhardware in bronzen, gouden en koperen afwerkingen. Deze geglazuurde porseleinen tegel van Emser combineert eigentijds design met ouderwetse charme met zijn baksteengestookte uiterlijk. Hoewel de tegel in meerdere vormen en maten verkrijgbaar is, kiest u voor een leuk modern ontwerp voor de zeshoek van 10 bij 11 inch in Newberry Cotto.

Gebruik zachte beige-bruine stoffen

Selecteer gordijnen, accentkussens, plaids, vloerkleden en meubels in zachte zandbruine kleuren om dit seizoen warmte te creëren. Of je nu kiest voor een nieuwe set bruine fluwelen kussens voor de woonkamer of een zachte camelkleurige leren stoel voor de leeshoek in de slaapkamer, deze samba tinten zullen je kamer zeker opwarmen. Raambehandelingen zijn altijd een geweldige plek om te beginnen als het gaat om het bijwerken van uw huis voor de winter — verwissel lichte gordijnen voor zwaardere gordijnen en rolgordijnen om uw huis tijdens de koude maanden geïsoleerd te houden.

Installeer Samba Colored Vloeren

Misschien hoopt u het tapijt in uw slaapkamer te vernieuwen of wilt u een nieuwe hardhouten vloer in de hele eerste niveau – ongeacht de vloer, een samba-zandsteenkleurenpalet is de perfecte plek om inspiratie uit te halen. Omdat deze vloeren zijn gebaseerd op neutrale tinten bruin en beige, zijn ze gemakkelijk te combineren met elk decorthema of elke ontwerpstijl die u kiest. Geef je huis meteen een boost met prachtige nieuwe wit eiken vloeren in een zandblonde afwerking.

Als je niet toe bent aan een complete vloerrenovatie, update dan gewoon je karpetten en vloerkleden. Deze zijn gemakkelijk te verwisselen met het wisselende seizoen en dit schattige beige couture vloerkleed van Nourison is de perfecte manier om warme Scandinavische designelementen te combineren.

 

https://vloerenbaas.nl