Bsone
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten vogelspeelgoed

Verschillende soorten vogelspeelgoed

Vogels zijn slimme dieren en vinden het leuk om te spelen. Je hebt waarschijnlijk geen tijd om de hele dag jouw vogel te vermaken. Daarom kan je jouw vogel het beste een speeltje cadeau doen. Vogels zijn dol op het klimmen in ladders en kunnen zich uren vermaken met een zit touw. Vind je dat jouw vogel een speeltje verdiend? Maar weet je niet goed welke speeltjes leuk zijn voor jouw vogel? Lees dan verder en ontdek het verschillende vogelspeelgoed.

 

Speelstandaard

Een speelstandaard is een klein speeltuintje voor een vogel. Deze standaarden zijn meestal gemaakt van hout. De standaarden hebben een houten ladder waar vogels op kunnen klimmen. Aan de zijkant zit een schommel waar ze uren op kunnen schommelen. Vogels vinden het leuk als er iets beweegt in de kooi. Dit zorgt voor een bewegend effect waar de vogels zich kostelijk mee kunnen vermaken.

 

Zit touw

Voor kleine vogels is een zit touw erg leuk speelgoed voor in de kooi. Vogels kunnen aan het touw knagen, maar ze kunnen er ook op gaan zitten om tot rust te komen. Het touw dient dan als een schommel. Vogels zijn gek op bewegende elementen, dus een zit touw is perfect als speelgoed.

 

Een slaapzak

Een slaapzak is een enorm populair speelgoed voor vogels. Vogels kunnen in de slaapzak gaan zitten als ze zich willen verstoppen. Maar ze kunnen er ook in gaan zitten als de het koud hebben. Een slaapzakje is dus alleen functioneel, maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit.

 

Bestel het speelgoed online!

Nu je weet wat het populairste speelgoed is voor vogels, kun je zelf bedenken welke je het leukste vindt. Je kunt het speelgoed gemakkelijk online bestellen bij Birdsupply. Deze partij heeft een enorm aanbod aan vogelspeelgoed. Dus er zit altijd wel iets bij wat geschikt is voor jouw vogel.

 

https://www.birdsupply.nl/