Bsone
Image default
Woningen

Schuifraam kopen

 

Portaalramen: vergroot de comfortframes.
Portaalvensters: de breedste mogelijkheden
Raamportalen zijn een nieuwe generatie glazen schuifconstructies met indrukwekkende mogelijkheden.

Maten van “blinde” en glijdende delen tot 3,3 meter breed en tot 2,7 meter hoog zonder lateien. Stel je voor hoe licht de kamer zal worden!
De combinatie van schuifdeuren opent tot wel 6,5 meter breed: neem mee of neem mee wat je maar wilt!
Schuifvleugels nemen geen ruimte in de kamer in: plaats meubels direct naast ramen.
Portaal – warm en afgesloten – geschikt voor gebruik in gebieden met strenge winters.
Geen aanpassing of onderhoud vereist. Schuifvleugels worden constant ondersteund door beslag, wat de mogelijkheid van doorhangen elimineert.
Portaalramen worden zowel gebruikt voor beglazing van appartementen (uitgangen naar balkons, loggia’s, zonering van gebouwen) als voor beglazing van cottages en privéwoningen (toegangsdeuren, terrassen, tuinhuisjes, veranda’s).

Portaalvenster types:
parallel schuivend (SIEGENIA-AUBI PSK-Portal en ROTO Patio, etc.);
hef-en-schuif (HS-Portal);
vouwen (FS-Portal).
Laten we eens kijken naar de kenmerken van elk type.

Parallelglijbaan constructie PSK-Portal
Het belangrijkste voordeel is de toegankelijkheid, vanwege de introductie van minimale veranderingen in het ontwerp van een conventioneel raam: speciale geleiders worden eenvoudig toegevoegd aan het raamkozijn en de vleugel met standaardbeslag die zorgen voor een strakke houvast en een vouwpositie voor ventilatie. Ze laten de vleugel naar voren schuiven en naar het lege deel van het frame gaan.

Kortom, dit systeem is geschikt voor appartementen (uitgang naar het balkon, beglazing van de loggia) en huisjes (uitgang van het huisje naar de binnenplaats, veranda’s, terrassen).

De openingsvleugel kan tot 1600 mm breed en tot 2360 mm hoog zijn. Met een combinatie van twee deuren die in verschillende richtingen schuiven, krijgen we een opening tot 3200 mm breed. Van dergelijke afmetingen kun je zelfs niet dromen met draaideuren.
Bij het openen steekt de vleugel slechts 120 mm buiten het vlak van het kozijn uit, wat bruikbare ruimte in de kamer bespaart.
De kleppen sluiten zeer goed af, wat zorgt voor minimaal warmteverlies.
Het gewicht van de schuifvleugel is niet voelbaar: zelfs bij een vleugelgewicht van 200 kg gaat het portaal net zo gemakkelijk open als een gewoon raam.
Voor gebruik is een ergonomische en comfortabele handgreep voorzien.
Dankzij het originele ontwerp van de fittingen ziet het raam er stijlvol en elegant uit.
De aanwezigheid van schokbestendige coatings en inbraakwerende elementen zorgt voor de duurzaamheid van het product. Een speciaal beschermingssysteem blokkeert elke penetratie, zelfs als indringers gaten boren, waardoor de structuur wordt verzwakt.
De voordelen van het PSK-Portal-ontwerp zijn toegankelijkheid, warmte, elegantie en betrouwbaarheid.

Voordelen van het PSK-Portal-ontwerp – toegankelijkheid, warmte, elegantie, betrouwbaarheid
Hefschuifconstructie HS-Portal
Het HS-Portal systeem is een geavanceerd ontwerp dat zorgt voor een ruime en brede uitgang naar een terras of balkon, ongehinderde indringing van zonlicht en frisse lucht.

Stelt u zich eens een raamconstructie voor, waarvan elk deel bestaat uit 3350 mm x 2650 mm massief glas zonder afstandhouders en jumpers. Het is gewoon een enorme transparante muur!

Het HS-Portal systeem bestaat uit een speciaal ontworpen frame van 180 mm breed met twee geleiders waarlangs de vleugels op krachtige rollen bewegen. Het ontwerp van de rollen is zo goed doordacht dat zelfs een klein kind gemakkelijk een vleugel met een gewicht tot 300 kg kan openen.

Openingsvleugels zijn gemaakt tot 3350 mm breed en 2655 mm hoog. Met een combinatie van twee deuren die in verschillende richtingen schuiven, krijgen we een opening tot 6700 mm breed.
De vleugel beweegt langs het frame zonder buiten het vlak te gaan, geen interieurartikelen zullen de opening hinderen.
Schuif- en “blinde” delen zijn voorzien van een speciaal systeem van afdichtingen, waardoor de constructie warm en luchtdicht is.
De drempel wordt gelijk met de vloer gelegd (drempelvrij), zodat niets de doorgang en doorgang hindert.
De duurzaamheid van het model wordt bereikt door middel van een speciale anticorrosiebescherming.
Een automatisch besturingssysteem kan eenvoudig in de hefschuifconstructie worden geplaatst. Daarom wordt het met succes gebruikt voor mensen met een handicap.

Het HS-Portal systeem is een maximum aan licht, warmte en comfort.

Opklapbare structuur FS-Portal
Het FS-Portal-systeem is ideaal voor veranda’s, tuinhuisjes, terrassen. Lichtgewicht, sierlijk ontwerp, bestaande uit maximaal zeven deuren, die desgewenst “accordeon” kunnen vouwen, waardoor de opening tot 6300 mm breed volledig vrij komt.

Portalen hebben twee tot zeven vleugels tot 900 mm breed en wegen tot 80 kg. De combinatie van zeven vleugels opent een opening tot 6300 mm breed.
U kunt ramen zowel naar binnen als naar buiten openen.
Dankzij rollen van duurzaam en slijtvast polymeer gaan de ramen soepel en stil open.
Barrièrevrije drempel instelbaar -gelijk met de vloer.
De innovatieve “zilver-titanium” -coating verlengt de levensduur van het model.
Het is belangrijk om te weten! Door het ontwerp van het FS-Portal-systeem kunnen de deurelementen worden verwijderd voor een snelle en effectieve reiniging van stof of opgehoopt vuil.

Het FS-Portal-systeem is een comfortabele en probleemloze ruimtecreatie met tastbare ruimtebesparing.

Schuifraam kopen

Pvc Ramen En Deuren Loker

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0087-prijs-aluminium-raam.html