Bsone
Image default
Eten en drinken

Foodservice adviesbureau inschakelen?

Ons snelle foodservice adviesbureau biedt consultancydiensten aan de algehele foodservice markt, waaronder horeca, cateringbedrijven en andere non-profit instellingen zoals scholen, en ziekenhuizen. Met onze diensten helpen wij u tijd en geld te besparen, met alles van menu-ontwikkeling en verpakkingsoplossingen tot en met het aannemen en behouden van het juiste personeel. Foodservice kan u helpen knelpunten in uw bedrijfsvoering te identificeren, of deze nu te maken hebben met personeel, voedselproductie, verpakking, keukeninrichting of apparatuur. We kunnen u adviseren over de beste manier om verder te gaan en dat er geen tijd of geld wordt verspild in de verkeerde gebieden.

Wat kunt u van foodservice verwachten?

De diensten van Foodservice bestaan onder andere uit het uitvoeren van marktonderzoeken voor horeca- en cateringbedrijven. Met de waardevolle informatie die wij uw bedrijf aanleveren, kunt u uw markt beter benaderen en de juiste strategieën toepassen. Onze diensten bestaan verder uit het ontwikkelen van menu’s, keuken-apparatuur oplossingen, kostprijsberekeningen, assistentie bij het vinden van personeel en het aanbieden van de juiste trainingen aan uw personeel. We zorgen ervoor dat de activiteiten er niet alleen geweldig uitzien, maar ook effectief functioneren binnen een zeer concurrerende markt. Foodservice werkt samen met u om een gedetailleerd actieplan voor uw organisatie op te stellen. Deze plan kunt u op verschillende gebieden gebruiken om uw tijd en geld te besparen.

Foodservice werkt nauw samen met uw bedrijf

Foodservice werkt samen met u en zorgt ervoor dat we samen het meest nauwkeurige beeld van uw organisatie en behoeftes krijgen die ons in staat kan stellen de juiste plan op te stellen. We hebben oplossingen voor elk budget. U kent uw producten misschien, maar wij kennen de trends van de markt, de soorten bedrijven, de toeleveringsketen en de behoeften van de klanten. Neem contact op om te zien hoe Foodservice u kan helpen tijd en geld te besparen. Bezoek onze website voor meer informatie over de diensten die wij u kunnen leveren.