Bsone
Image default
Zakelijk

Eenvoudig een boek uitgeven in eigen beheer

Als je schrijfambities hebt, wil je allicht eens een boek uitgeven in eigen beheer. Misschien lijkt je dit een lastige klus, maar met de juiste begeleiding lukt het je zeker. Heb je al een verhaal op papier staan of moet je nog beginnen met schrijven? Wat de situatie momenteel ook is; de specialisten van BigBusinessPublishers staan voor je klaar. Zij weten precies wat er allemaal nodig is voor het uitgeven van een boek. Uiteraard moet eerst je verhaal af zijn. Weet je al een onderwerp waarover je graag wil schrijven, maar wil het echte schrijfwerk maar niet lukken? Dan helpen deze experts je graag op weg. Ze bakenen het onderwerp voor je af en kunnen je helpen met de schrijfplanning. Hierdoor wordt jouw boek zeker werkelijkheid.

De juiste begeleiding tijdens elke fase

Met enkel schrijven ben je er natuurlijk nog niet. Daarna moet immers de vormgeving gekozen worden en moet je het boek laten drukken. Ook moet je een ISMB-nummer aanvragen en zijn er nog meer administratieve zaken die geregeld moeten worden. Gelukkig zorgt BigBusinessPublishers, dat gevestigd is in Utrecht, dat alles goed geregeld wordt bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Bij dit bedrijf krijg je tijdens elk fase de juiste begeleiding. Eerst tijdens het schrijven van je verhaal en daarna bij de afwerking, het drukken en de administratieve zaken. Zo vergeet je niets belangrijks en kun je trots zijn op een geweldig resultaat!

Staat jouw boek bikkenkort op de boekenplank?

Als je jouw boek in eigen beheer gaat uitgeven met de hulp van BigBusinessPublishers, weet je zeker dat je boek op het gewenste moment af is en in de winkel ligt. Dus wil je jouw boek binnenkort graag zien staan in boekenkasten en boekhandels? Neem dan contact op met dit bedrijf en vertel de experts jouw wensen! Dan vertellen zij je graag over de mogelijkheden en gaan ze snel voor je aan de slag.

https://www.bbpublishers.nl/