Bsone
0

Maak de eerste stap met loopbaancoaching naar een nieuwe baan in Limburg

Als het op loopbaanbegeleiding aankomt, is het erg prettig wanneer je met een betrokken coach kunt praten over de kansen die er nog zijn in de regio Limburg. Steeds vaker krijgen mensen namelijk het gevoel dat de werkgelegenheid wegtrekt richting de Randstad. Veel grote bedrijven kiezen voor een hoofdvestiging op een centraal punt in Nederland of Europa, waardoor de buitensteden steeds minder werkgelegenheid vertonen. Althans, dat is het gangbare idee. Wanneer het op werkgelegenheid aankomt, is er namelijk nog steeds genoeg keuze voor iedereen. Je moet het alleen aandurven om jouw sterke kanten beter te benadrukken om zo de baan van jouw leven te bemachtigen. Maar hoe doe je dat dan?

Ontdek je kwaliteiten met hulp van een coach

Misschien heb jij ontzettend veel kwaliteit in huis die je momenteel nog niet benut. Ook hier kan loopbaancoaching je bij helpen, en zeker Janine Bakker die werkzaam is in de provincie Limburg. Dankzij persoonlijke en intensieve begeleiding ontdek jij al jouw sterke punten en wat jouw een werkelijke aanwinst maakt voor een bedrijf. Misschien kom je in je huidige functie niet tot je recht als geboren leider en wordt tijdens loopbaancoaching duidelijk dat je een andere uitdaging in Limburg zoekt. Dit is allemaal mogelijk, als je maar voor jezelf kiest. Krijg inzicht in je wensen, dromen, verlangens en ambities door kritische vragen aan jezelf te stellen. De antwoorden zullen je verbazen!

Start jouw ontdekkingsreis met een intake

Natuurlijk kan het eng zijn om de eerste stap naar loopbaancoaching te maken, zeker als je onzekerheden hebt over jouw baan in Limburg. Daarom is het juist belangrijk om snel actie te ondernemen en te bekijken wat je kansen zijn. Omarm je mogelijkheden en neem contact op met JB-Lifecoaching om een intakegesprek in te plannen met de coach. Bekijk de verschillende trajecten op de website of bel voor meer informatie. Start een ontdekkingsreis langs jouw innerlijk vandaag nog.

https://jb-lifecoaching.nl/