Bsone
Image default
Zakelijk

Specialist realiseert van A tot Z de inrichting van uw slagerij

U wilt een specialist inschakelen op het gebied van koeltechniek. Benader dan een familiebedrijf als Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor de inrichting van uw slagerij. Wilt u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen of perfect op maat laten maken? Niet alleen ontwerpt dit bedrijf alles naar uw wens, ook de plaatsing en het onderhoud wordt door hen geregeld. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een merkonafhankelijk bedrijf dat enkel produceert met de beste componenten. Dit is waarom ze goed bekend staan bij veel winkels, supermarkten, ziekenhuizen, restaurants en slagerijen. Schakelt u ook deze specialist in voor de inrichting van uw nieuwe slagerij of supermarkt?

Onafhankelijk familiebedrijf regelt uw slagerij inrichting

Door een toonbank te kopen bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland maakt u de inrichting van uw slagerij compleet. Zij hebben namelijk een breed scala aan producten voor voor bedrijfskoeling en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij een specialist

Bent u op zoek naar betaalbare koelmeubels die ontworpen en geplaatst worden door één bedrijf? Dan gaat u naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Dit ervaren bedrijf levert al bijna 40 jaar lang de nieuwe koeltoonbank die u gaat kopen met hoge kwaliteit en de beste service. Niet alleen schakelt u hen in voor de productie en plaatsing, maar ook voor de reparatie en onderhoud. Het bedrijf is STEK en NVKL erkend. Dit houdt in dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en professionaliteit. Wilt u uw slagerij voorzien van een nieuwe inrichting of een koeltoonbank kopen? Alles wordt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland met de nieuwste technieken geproduceerd.

Related posts

Eenvoudig een boek uitgeven in eigen beheer

Geniet jaren van de mooiste vloertegels

Maak de eerste stap met loopbaancoaching naar een nieuwe baan in Limburg