Bsone
Image default
Management

MBA hcm

Master of Business Administration: Management Gezondheidszorg

De Master of Business Administration: Healthcare Management (MBA-HCM) programma biedt studenten de geavanceerde kennis en vaardigheden voor promotie naar uitvoerende leidinggevende posities in de gezondheidszorg. De HCM-concentratie, die 100% online wordt aangeboden via de Robert L. Tillman School of Business, biedt studenten zeer gewenste expertise op het gebied van kwaliteit van de gezondheidszorg, patiëntveiligheid, wetgeving en naleving, financiën, beleid en strategie. MBA-HCM-studenten zullen een beheersing van de kwaliteit van de gezondheidszorg verwerven om fouten te verminderen, de efficiëntie te maximaliseren en de patiëntresultaten te verbeteren. Verder, door het verbeteren van hun roeping in financiën en codering, zullen MBA-HCM studenten uitblinken in het ontwikkelen van beleid en strategieën om hun organisaties levensvatbaar en winstgevend te houden in het steeds veranderende zorglandschap.

 

GMAT of GRE zijn niet vereist.

 

Belangrijkste programmakenmerken

Demonstreer een kernkennis en begrip van de huidige zakelijke omgeving

 

Zakelijke theorieën toepassen met behulp van technische vaardigheden van informatiesystemen en kwantitatieve technieken van de statistiek

 

Oefen de administratieve managementvaardigheden uit om zich bezig te houden met probleemidentificatie en -formulering

 

Blijk geven van het vermogen om technieken voor het ontwikkelen van oplossingen toe te passen

 

Evalueer de doeltreffendheid van de oplossingen voor de factoren die de bedrijfsvoering beïnvloeden

 

Blijk geven van een theoretisch en praktisch inzicht in teamdeelname en leiderschap

 

In tegenstelling tot programma’s die zich alleen op gezondheidszorgadministratie richten, biedt de MBA-HCM van de Universiteit van Mount Olive de flexibiliteit van een multidisciplinaire graad die wordt geleverd door docenten die doorgewinterde docenten zijn en kunnen bogen op uitgebreide ervaring in hun respectieve industrieën. MBA-HCM-studenten kunnen profiteren van de vele relaties die UMO’s Tillman School of Business deelt met zorgverleners, en die relaties gebruiken om niet-krediet stages vast te stellen of om professionals uit de industrie aan hun netwerken toe te voegen.

 

Toelatingseisen

Leidinggevende en ethische besluitvorming

Manageriële boekhouding

Zakelijk recht

Gezondheidszorgsysteem, financieel, en beleid

Financiële markten en bedrijfsstrategie

Logistiek en operationeel beheer

Leiderschap en organisatorisch gedrag

Ontwikkeling en uitvoering van bedrijfsplannen

 

Toelatingseisen

Gratis online inschrijving

Bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde instelling met een minimum van 3,0 GPA. 2.5-3.0 zal worden overwogen met de indiening van een persoonlijke verklaring. Officieel transcript vereist.

GRE of GMAT zijn niet vereist

 

Carrièremogelijkheden

C-Suite leidinggevende in de gezondheidszorg (CEO, CFO, CIO, CMO, COO, enz.)

Manager medische en gezondheidsdiensten

Uitvoerend Directeur

Consultant

Accounts Manager Gezondheidszorg

Operations Manager

Faculteit gezondheidszorg

 

Missie

De Universiteit van Mount Olive is een christelijke, op geloof gebaseerde, waarden-gecentreerde particuliere instelling, geworteld in de traditie van de vrije kunsten. Wij dienen onze studenten, onze stichtende kerk, en onze gemeenschappen.

 

De Universiteit van Mount Olive zal een voorbeeld van levenslang leren en betrokken deelname onder onze studenten, docenten, medewerkers en kiezers. Om onze studenten, onze stichtende kerk, en de gemeenschappen waarin we ons bevinden te dienen, zullen we:

 

Onze studenten – ongeacht leeftijd, locatie of leerstijl – een opleiding van hoge kwaliteit bieden, geworteld in de vrije kunsten en versterkt door christelijke waarden

De bedieningen van onze stichtende kerk verrijken en ondersteunen

Innovatieve en nuttige diensten aan te bieden aan elke gemeenschap waarin we gevestigd zijn

De volgende kernwaarden zijn fundamenteel voor het bereiken van onze missie en visie en zijn verwoord in ons Universitair Convenant:

 

Eerlijkheid en Betrouwbaarheid

Rechtvaardigheid en Moed

Verantwoordelijkheid en dankbaarheid

Zorgzaamheid en Respect


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/