Bsone
Image default
Bedrijven

Bak de mooiste cupcakes met originele cupcake vormpjes

Houd je van bakken, dan is het leuk om mooie cupcake vormpjes in huis te hebben. Een cupcake is bijvoorbeeld erg lekker om aan je gasten uit te delen op een verjaardag. En wat is er leuker dan dat te doen in mooie cupcake vormpjes? Veel feestjes hebben een bepaalde thema kleur. En door ook de cupcake vormpjes hierop uit te kiezen, sluit alles mooi op elkaar aan. Maak je verschillende soorten cupcakes, dan is het ook gemakkelijk elke soort in een ander cupcake vormpje te doen. Zo kan je ze gemakkelijk uit elkaar houden als ze op elkaar lijken.

Gemakkelijk eten met duurzaam wegwerpservies

Voordat het feestje begint moet je natuurlijk ook nadenken over hoe de cupcakes en al het andere lekkers straks gegeten gaat worden. Heb je genoeg servies in huis voor alle gasten of wil je graag wegwerpservies gaan gebruiken? Denk dan ook eens aan het gebruiken van duurzaam wegwerpservies. Dit is niet gemaakt van plastic, maar bijvoorbeeld van duurzaam geproduceerd hout en bamboe. Dit is ook het geval bij Daily Style. Bij deze winkel vind je mooi duurzaam wegwerpservies voor allerlei verschillende gelegenheden. Daarnaast vind je hier alle benodigdheden voor het bakken van lekkere cupcakes. Zo haal je in één keer alles in huis voor het aankomende feest.

Ontdek het uitgebreide aanbod van Daily Style

Duurzaam wegwerpservies en cupcake vormpjes zijn niet het enige wat je kan kopen bij Daily Style. Deze winkel heeft namelijk een groot aanbod om van jouw feest een groot succes te maken. Zowel in de winkels in Amsterdam en Almere als online vind je alle feestartikelen. Gaan jullie binnenkort trouwen en ga je zelf aan de slag met het versieren van de feestlocatie? Ook hiervoor vind je alle benodigdheden in deze winkel. En kan je iets niet vinden of heb je speciale wensen? Het personeel helpt je graag met advies voor jullie specifieke situatie.