Bsone
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Open en toegankelijk ICT bedrijf Amersfoort

Als u op zoek bent naar een ICT bedrijf in Amersfoort met een open en toegankelijke houding tegenover de klant hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij van Xantion hebben niet voor niets de speerpunten “eerlijk, creatief, gedreven, toegankelijk en praktisch”. In ons bedrijf is openheid, eerlijkheid en het bieden van vrijheid in onze zakelijke relaties zeer belangrijk. Creativiteit kan hierbij ook niet ontbreken aangezien elke situatie in de ICT vraagt voor een eigen passende oplossing. Wij zijn gedreven om de geschikte oplossing te vinden en daarmee kijken wij naar het beste resultaat. ICT kan natuurlijk vaak erg ingewikkeld of chaotisch zijn met de vele vernieuwingen en nodige kennis. Door onze toegankelijke houding kunt u met al uw vragen naar ons toe en zullen wij hier op een praktische manier een antwoord op geven. Al deze speerpunten komen samen in onze persoonlijke werkwijze. Elk van onze klanten krijgt een van onze teams aangewezen. Dit betekent dat u bij al uw vragen dit team kan benaderen en dus consultancy krijgt van iemand die bij u bekend is en bekend is met uw bedrijf. 

De voordelen van Xantion

Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij een uw ICT-voorziening op een plezierige manier kunnen bieden. Ons motto is dan ook “Xantion, ICT uit de kraan”. Onze ICT-voorziening is namelijk transparant en makkelijk toegankelijk, net als het water uit uw kraan. ICT hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn bij Xantion. Door uw ICT-voorziening uit te besteden naar ons kantoor in Ede hoeft u geen interne investeringen te doen of dure deskundigen in te huren. Wij kosten namelijk maar 1,95 euro per dag per werkplek! Hiervoor verzorgen wij uw servers, netwerken, beveiligde verbindingen, VoIP (bellen via internet) en Cloud. En dat met de beste consultancy. Uiteraard houden wij ook rekening aan het dynamische veld van ICT, u kunt gemakkelijk op- en neerschalen en gebruik maken van onze “ICT verzekering” dat u de zekerheid biedt dat u altijd werkende ICT-voorziening heeft met lage voorspelbare kosten. Hiermee bespaart u tot 40%!

ICT bedrijf Amersfoort benaderen

Bent u ervan overtuigd dat u niet meer verder hoeft te zoeken naar een ICT bedrijf in Amersfoort met Xantion? U kunt al uw vragen kwijt bij onze klantenservice via onze website. Hier vindt u ook contactformulieren, hoe u een afspraak kunt inplannen of een offerte kunt aanvragen, onze routebeschrijving en contactgegevens.