Bsone
Image default
Bedrijven

Katoenen tassen zijn handig

 

Bijna iedereen heeft wel een katoenen tas. Misschien ooit gekregen in een winkel bij de aankoop van een paar schoenen. Ze worden vaak als promotieartikel gebruikt door fashionmerken en winkelketens. Maar zelf kunt u natuurlijk ook een katoenen tas aanschaffen met uw favoriete oneliner of afbeelding erop. Katoenen tassen zijn er in diverse soorten en maten en altijd handig om te gebruiken.

Een katoenen tas is een hippe tas

Katoenen tassen zijn terug en eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. In het verleden waren katoenen tassen vooral praktisch in gebruik en tamelijk saai. Tegenwoordig zijn ze nog steeds erg praktisch, maar daar komt nog iets bij. Katoenen tassen zijn nu namelijk erg hip. Mannen, vrouwen, tieners en kleine kinderen; iedereen staat een katoenen tas. Ze zijn leverbaar in alle kleuren van de regenboog, eventueel voorzien van een mooie print of tekst. Zo is er voor iedereen wel een tas die die bij hem of haar past. Wat natuurlijk ook kan, is een onbedrukte tas zelf versieren met bijvoorbeeld verf of kralen. Zo heeft u een unieke tas die altijd en overal kan.

De veelzijdigheid van katoenen tassen

Met een katoenen tas kunt u alle kanten op. Hang hem bijvoorbeeld over uw schouder als vervanger van uw handtas. Er is genoeg ruimte voor uw telefoon, portemonnee, sleutels en nog wat spullen. Zeker als de tas afsluitbaar is met knopen of een rits, is een katoenen tas een prima alternatief voor een handtas. Tijdens een dag winkelen is een katoenen shopper bijna onmisbaar. U kunt er een hoop spullen in kwijt vanwege de ruimte die zo’n tas biedt, maar ook omdat een katoenen tas zeer stevig is. En hebt u nog niets gekocht, dan laat u uw katoenen tas gewoon in uw handtas of jaszak zitten. Het blijft immers een stoffen tas die u snel tot een klein pakketje kunt opvouwen. Ook nemen veel kinderen een katoenen tas mee naar school. Ze gebruiken hem dan niet als schooltas, maar als gymtas. Een paar gymschoenen, een sportbroekje en een shirt erin en ze zijn helemaal klaar voor hun gymles.

Hij gaat lang mee

Van een katoenen tas kunt u lang plezier hebben. En dan hoeft u er niet eens overdreven voorzichtig mee te zijn. Katoen is natuurlijk een stevig materiaal en zal niet snel scheuren. En als de tas vies is, kunt u hem wassen. Gewoon met andere kleding in de wasmachine en daarna is hij weer zo goed als nieuw. Kiest u voor een tas van biologisch katoen, die u weinig uitwast en waar u lang gebruik van maakt, dan bent u ook nog eens duurzaam bezig. Eigenlijk kleven er alleen maar voordelen aan een katoenen tas.