Bsone
Image default
Bedrijven

Nieuwe tuin maar geen aannemer?

Dan ben je bij de Groenste  hovenier Leusden aan het juiste adres, wij hebben veel ervaring in ons vak en hebben al zeker honderd tuinen aangelegd. Wij beschikken over veel apparatuur, zo hebben we onze eigen graafmachines, beschikken we over een hijskraan en een aantal werkbusjes. Geen project is ons te groot, wij creëren jouw droomtuin. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van onder ander: terrassen, veranda’s, zwembaden en overkappingen. 

Hoe gaan we te werk  ?

Als eerste kijken we naar jouw eisen, wat wil je allemaal met je tuin. vervolgens kijken we wat er allemaal mogelijk is binnen ons bedrijf. Daarnaar kijken we naar de oppervlakte van je tuin en maken we een bouwtekening, van hoe de tuin eruit gaat zien. we houden uiteraard rekening met je budget bij het ontwerpen van je tuin. Dan berekenen we hoe lang het project gaat duren. We bestellen de materialen en gaan aan de slag. We werken het liefst hele dagen om u zo snel van uw droomtuin te voorzien. we hebben niet graag dat ons werk stil komt te liggen.

Assortiment en service  

Wij hebben veel soorten steen in de aanbieding in verschillende kleuren en maten.  daarnaast maken wij ook loungesets op maat, waarbij u keuze hebt uit veel soorten hout. We leggen ook volledige zwembaden dit is natuurlijk een specialisatie die niet elk hoveniersbedrijf heeft. U bedenkt het en wij kijken of we het kunnen realiseren. Mocht u nou bij ons een tuin hebben aangelegd, maar u wilt heb zelf niet onderhouden. Dan kan dat bij ons, denk aan boomonderhoud een keer in het jaar. Of het opnieuw inzaaien van de grasmat. Dit geldt echter niet alleen voor klanten die hier een tuin hebben gekocht. Bent u opzoek naar iemand die 1 of 2 keer per jaar je tuin onderhoud dan kan dat bij ons.