Bsone
Image default
Dienstverlening

Bestel uiteenlopende soorten grond voor uw project in regio Rotterdam

Als u voor een project in Rotterdam of elders in Zuid-Holland op zoek bent naar kwalitatieve grond, dan zit u bij C Heuvelman & Zn BV goed. Bij deze specialist in Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam, vindt u grond, zand en grind voor ieder particulier of zakelijk project. Voor bouwgrondstoffen hoeft u niet ver te zoeken.

Beschikbare soorten grond, zand en grind

Ieder project vraagt om een ander soort grond, of u nu werkt in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel of ergens anders in de provincie Zuid-Holland. Bij C Heuvelman & Zn BV heeft u keuze uit de volgende grond-, zand- en grindsoorten:

  • Drainagezand
  • Ophoogzand
  • Tuingrond
  • Bomengrond
  • Basalt split
  • Castle grind

Vertrouw op de continue ontwikkeling en vernieuwing van dit bedrijf

Een van de grootste voordelen is dat dit bedrijf continu vernieuwd. Zo hebben ze recentelijk een nieuwe 8×4 autokraan aangeschaft waar 26 ton grond mee vervoerd kan worden in de omgeving van Rotterdam en in de rest van Zuid-Holland. Dit multi-inzetbare zwaargewicht heeft een bereik van 12 meter vanuit het midden van de auto, waardoor het zelfs op de meest oneffen terreinen in Rotterdam mogelijk is om een goede plaats te vinden om de grond te lossen of puin af te voeren. Een ander groot voordeel als u grond in Rotterdam bestelt bij deze specialist, is dat u de bouwgrondstoffen ontzettend snel geleverd krijgt. Wist u dat bestellingen voor 17.00 uur al de volgende werkdag geleverd kunnen worden? Dat is nog eens een snelle service!

Laat een offerte op maat opstellen

Wilt u graag een offerte op laten stellen voor de bouwgrondstoffen die u nodig heeft bij uw project in regio Rotterdam, zoals grond of zand? Een van de deskundige medewerkers bij C Heuvelman & Zn BV maakt graag een passende offerte voor u, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Op de website vindt u alle contactinformatie.