Bsone
Image default
Bedrijven

Professionele regenkleding voor de bouw of landbouw haalt u bij deze specialist in Druten

Wanneer u in een bedrijf werkt waarbij er veel buiten gewerkt wordt, is beschermende kleding essentieel. Door weer en wind moeten er werkzaamheden verricht worden en daarvoor is goede werkkleding essentieel. Nederland staat bekend om de vele regen die er valt. Werkt u in de bouw, landbouw of een andere sector waarbij er veel buiten gewerkt wordt? Zorg dan dat u professionele regenkleding in huis heeft om uw medewerkers mee te voorzien. Bij Dolfing Druten zit u goed voor werkkleding voor de guurste omstandigheden.

Diverse soorten regenkleding van de beste kwaliteit

Heeft u al een stevige regenbroek of regenjas in huis? Professionele regenkleding haalt u bij Dolfing Druten. U bestelt de gewenste kleding eenvoudig online waarna uw mensen veilig en goed beschermd aan de slag kunnen buiten. Al de regenwerkkleding uit hun assortiment is beschikbaar in de maten S tot en met 3XL. Daarnaast maken ze uw regenjas of andere werkkleding geheel op maat wanneer u minimaal 40 stuks afneemt.

Meer dan alleen regenkleding

Naast professionele regenkleding, vindt u bij dit bedrijf in Druten ook ander soorten waterdichte kleding. Zo bieden zij kleding dat is bestand tegen chemische spatten, olie, brand en statische elektriciteit. Maar ook speciaal ontworpen kruipbroeken die zijn uitgerust met comfortabele kniestukken. Of u nu in de land- en tuinbouw werkt of in de bouw en industrie, met de stevige en beschermende kleding van dit bedrijf kunnen uw werknemers onder alle omstandigheden door.

Plaats een bestelling

Bij Dolfing Druten is het mogelijk om op aanvraag professionele regenkleding te laten leveren in specifieke kleuren en afwijkende maten. Mocht u hier geïnteresseerd in zijn neemt u het best contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Producten van deze expert worden in Nederland vervaardigd met uit West-Europa verkregen materialen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en worden arbeidsomstandigheden gewaarborgd. Bestel snel uw werkkleding bij hen online.

https://www.dolfing.nl/