Bsone
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vergaderlocatie in Boxtel voorzien van alle gemakken

Wanneer u extern gaat vergaderen in Boxtel, is het wel zo fijn om een prettige vergaderlocatie te hebben. U kiest er immers niet voor niets voor om op een andere locatie te gaan vergaderen. U wilt even helemaal afgesloten zijn van de buitenwereld om zo tot nieuwe en innovatieve inzichten te komen. Hof van Vijfeijken in Boxtel leent zich hier perfect voor. De prachtige monumentale boerderij waar u met uw team verblijft is wel vijf eeuwen oud! Omringd door mooie natuur is dit dan ook de perfecte locatie voor een vergadering, brainstormsessie of training. Bovendien is Hof van Vijfeijken goed te bereiken vanuit Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Verleng uw brainstormsessie met een overnachting

Extern vergaderen bij deze vergaderlocatie in Boxtel brengt altijd nieuwe ideeën met zich mee. Kies er daarom eens voor om uw verblijf te verlengen met één of meerdere overnachtingen. Op deze manier hoeft u de creatieve stroom niet stop te zetten omdat uw team weer naar huis moet. Als u op zoek bent naar een verfrissende vergaderlocatie in Brabant waar u en uw gezelschap verkwikt raken tijdens een meerdaagse training met een overnachting op de vergaderlocatie, dan is Hof van Vijfeijken in Boxtel dé plaats voor u.

Neem contact op met een van de medewerkers voor meer informatie

Wilt u meer weten over extern vergaderen op deze vergaderlocatie in Boxtel? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij staan graag voor u klaar op het moment dat u vragen heeft. Ze voorzien u graag van meer informatie wanneer u dit wenst. Natuurlijk kunt u ook de website raadplegen. Hier vindt u veel meer informatie over wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is wanneer u op deze locatie verblijft voor een vergadering. Reserveer vandaag nog uw verblijf en ga er even helemaal tussenuit met uw team.