Bsone
Image default
Bedrijven

Profiteer van de voordelen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is een goede keuze voor jou als je vele uren per dag achter een bureau doorbrengt. Dit heeft alles te maken met het slimme ontwerp van de stoel. Aangezien kantoorbanen nogal eens vervelende nek- en rugklachten met zich meebrengen, hebben de ontwerpers er namelijk voor gezorgd dat deze bureaustoel aan alle belangrijke eisen voldoet. Bovendien kan je de verschillende onderdelen zo aanpassen dat ze precies overeenkomen met jouw lichaamstypen. Klinkt goed, toch?

 

Voldoende mogelijkheden

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is leverbaar in vijf verschillende modellen. We zullen ze hier één voor één kort bespreken:

  • De Cosm is uitgerust met een Harmonic Tilt-techniek die ervoor zorgt dat de onderdelen van de stoel zich automatisch aanpassen aan jouw beweging. Het maakt dus niet uit hoe je je beweegt, de stoel zal je altijd ondersteunen.
  • De Aeron is zo ontworpen dat je het nooit te warm of te koud krijgt in de stoel. Dankzij de 8Z Pellicle wordt lichaamswarmte, lucht en vochtigheid via de leuning afgevoerd, waardoor de temperatuur altijd gelijk blijft.
  • De Pixelated Support van de Embody zorgt voor een evenredige verdeling van jouw gewicht en vangt daarnaast ook nog eens alle microbewegingen op. Deze stoel biedt dus alle nodige ondersteuning.
  • De Mirra 2 verschilt van de bovenstaande modellen door de middelhoge rugleuning. De stoel is compacter en lichter van gewicht, waardoor deze zeer wendbaar is. Ideaal als je je makkelijk moet kunnen verplaatsen.
  • Ook de Sayl is wat lager dan de andere modellen. Bovendien is deze stoel beschikbaar met en zonder wielen. Er is zelfs een stapelbare variant beschikbaar. Dat maakt dit het perfecte model voor bijvoorbeeld vergaderruimtes.

Interesse?

Heb jij interesse in de verstelbare Herman Miller bureaustoel, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice van LoyalBrand.