Bsone
Image default
Zorg

Professionele pedicure Geleen en omstreken

In warme landen waar meer schoenen met open tenen worden gedragen (pumps, sandalen, slippers en zo voorts), zijn de teennagels van veel groter belang dan in Nederland. Als bij vrouwen de nageltjes niet zijn gelakt wordt het gezien als niet vrouwelijk, bij heren worden onverzorgde voeten gezien als iets boers. Met ons weer, zijn de voeten toch vaak verstopt in sokken en schoenen. Echter worden de zomers warmer en dragen we in huis soms slippers. Dan is het toch fijn als u voeten verzorgd zijn. Dat vinden ze bij een pedicure Geleen ook. Een pedicure Geleen zorgt ervoor dat u voeten en de huid daarvan goed verzorgd zijn. Hetzelfde geldt voor uw teennagels. Er worden bij pedicure Geleen verschillende behandelingen uitgevoerd. Van het schrapen van eelt, tot het plaatsen van steentjes op de teennagels, niets is te gek voor pedicure Geleen.

Mogelijkheden bij nagels

De pedicure Geleen zijn er heel veel opties voor u nagels. Zo heeft pedicure Geleen alle kleuren nagellak die u zich kunt bedenken, rood, groen, paars, roze, blauw, oranje, wit, zwart, bruin, beige, grijs en dat allemaal in alle tinten die u zich kunt bedenken. Ook kunnen deze kleuren worden gecombineerd. Hiermee kunnen verschillende patroontjes worden gemaakt, denk aan cirkels, kruisjes, ruitjes, streepjes, vlaggen, vlakken, dierenprints, vormen en nog veel meer. Denk aan vormen zoals letters, bloemen, planten en zo voorts.

Andere services

Bij pedicure Geleen  worden ook andere services verleent. Zo zijn er mogelijkheden tot koffie, wifi, een televisie en een gesprek met uw pedicure. Dit alles draagt bij aan de beleving die u heeft in de salon. Ook zullen zij er alles aan doen om er voor te zorgen dat u zo comfortabel mogelijk bent. Dat is fijner voor u en voor de pedicure, zo kunnen zij het meest ontspannen werken.