Bsone
Image default
Bedrijven

Vakantiebestemmingen in Europa

Veel Nederlanders kijken er rond de maanden mei en juni heel erg op uit; op vakantie gaan! Mensen komen tot rust in de vakantie en kunnen hun droombestemmingen gaan bezoeken. Nu zijn er veel mooie plekken in Europa die het zeker waard zijn om het te bezoeken.

 

Met je gelieve op vakantie

Als je op zoek bent naar een mooie, romantische plek waar je met je geliefde naartoe wilt reizen, dan is Toscane een prachtige plek hiervoor. Deze stad in Italië staat bekend om het mooie heuvelland, de grote wijngaarden en de kronkelige landweggetjes vol met historische plekjes. Ook het eten is hier van goede kwaliteit, denk aan verse olijven en de zelfgemaakte pasta’s. Ook Andalusië is een mooie plek om te bezoeken met je geliefde. Deze stad ligt in het mooie Spanje en beschikt altijd van zon, tapasbarretjes, lekkere restaurantjes en mooie stranden. Ook staat deze stad bekend om de witte bergtopjes, hiermee worden de witte huisjes op de bergtoppen bedoeld.

 

Ook in Griekeland zijn mooie plekken te vinden, een voorbeeld hiervan is de Cycladen. Dit is een eilandgroep waardoor je perfect kunt gaan eilandhoppen. Het land staat ook bekend om de wit met blauwe kleurencombinatie op gebouwen. Ook de wegen zijn kronkelig en smal, maar dit zorgt ervoor dat er een gezellige sfeer ontstaat tussen de straatjes, er dan zijn ook veel mensen te vinden tussen de kleine weggetjes. Als je dus opzoek bent naar mooie plekken voor een perfecte vakantie, dan is Griekeland een geschikte plek om naar toe te reizen!

 

Corona

Afgelopen jaren hebben we te maken gehad met de coronacrisis. Hierdoor is het belangrijk geworden dat je tijdens het reizen je vaccinatiepaspoort mee moet nemen. In het vaccinatiepaspoort staat hoe vaak je gevaccineerd bent geworden. In sommige landen is het verplicht om 3 vaccinaties te hebben op je vaccinatiepaspoort. Door hier op te letten probeert de hele wereld om het virus tegen te gaan.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/vaccinatiepaspoort/