Bsone
Image default
Bedrijven

Wateroverlast voorkomen met diverse anti-overstromingsartikelen

Bent u op zoek naar een ruim assortiment aan anti-overstromingsartikelen? Advanced Sealing Technology B.V. is waar u moet zijn. De artikelen zijn makkelijk te gebruiken en bieden uw woning of bedrijfspand optimale bescherming tegen overstromingen. Ook is dit bedrijf in te schakelen voor het op maat ontwerpen van een systeem dat helpt met wateroverlast voorkomen. Met de juiste technische kennis in huis zijn ze de ideale partner voor al uw technische uitdagingen. Kwaliteitsproducten en persoonlijk advies, dat is wat u kunt verwachten.

Wateroverlast voorkomen met behulp van een Dam Easy® Flood Barrier

Bent u al bekend met een Dam Easy® Flood Barrier? Zo niet, doet het u goed om hier meer informatie over aan te vragen. Met dit product vermindert u de kans op overstromingen aanzienlijk. U bent hierdoor altijd voorbereid op calamiteiten. En dat is waar het om draait. Wilt u wateroverlast voorkomen met dit product? De Dam Easy® Flood Barrier is zonder gereedschap of andere bevestigingen te installeren. Naast de Dam Easy® Flood Barrier, kunt u bij Advanced Sealing Technology B.V. ook terecht voor andere producten die u helpen met het voorkomen van wateroverlast in uw woning of bedrijfspand. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf. Ze maken graag een inventarisatie van uw huidige situatie en vertellen u vervolgens meer over de mogelijkheden die ze u te bieden hebben.

Deze specialist hebt u met wateroverlast voorkomen

Als specialist biedt Advanced Sealing Technology B.V. u een zeer ruim assortiment producten om wateroverlast mee te voorkomen. Deze producten zijn ontwikkeld door hun partner Dam Easy®, die gespecialiseerd is in innovatieve en gemakkelijk bruikbare artikelen die uw woning of bedrijfspand beschermen tegen overstromingen. De Dam Easy® Flood Barrier is de enige waterkering met een uniek gepatenteerd pneumatisch pompmechanisme. Een verlengingspaal wordt gebruikt om twee barrières of een reeks barrières samen te voegen voor bijvoorbeeld openslaande dubbele deuren. Lengtes van meer dan 3 meter worden zo eenvoudig afgedicht.