Bsone
Image default
Boeken en Tijdschriften

Invulboek zwangerschap: het leukste kraamcadeau om te geven

Heb jij binnenkort een babyshower van een van je beste vriendinnen en ben je nog op zoek naar een uniek en vooral ook bijzonder cadeau? Dan hebben wij de beste cadeautip voor je. Kies voor een invulboek voor tijdens de zwangerschap waar jouw vriendin over tien jaar nog steeds in terugbladert.

Invulboek zwangerschap

Hoewel je je zwangerschap nooit meer vergeet, zijn het toch de kleine momenten die je je ook wil herinneren. Hoe leuk is het dan om bijzondere momenten en mijlpalen vast te kunnen leggen in een hip invulboek over de zwangerschap? Zo weet je precies wanneer je jouw kleintje voor de eerste keer in je buik voelde en hoe het was om de baby voor de eerste keer te zien op de echo – inclusief mooie foto voor in het boek!

Herinneringen

Toch zijn er genoeg toekomstige moeders die een invulboek niet gebruiken, omdat ze er simpelweg geen tijd voor vrij maken – omdat het te veel tijd in beslag neemt – of omdat het boek er niet leuk uitziet. Dit ontzettend hippe invulboek voor tijdens de zwangerschap is echt bedoeld voor de bijzondere momenten en de mijlpalen. Zo kan je tijdens een eventuele tweede zwangerschap nog eens terugbladeren naar de dieptepuntjes in je vorige zwangerschap, maar ook naar de meest bijzondere momenten.

Foto’s in het invulboek voor tijdens de zwangerschap

Naast de teksten en mijlpalen die je tijdens jouw bijzondere tijd kan opschrijven in het boek, is er ook genoeg ruimte voor foto’s. Foto’s van hoe je eruit zag toen je net ontdekte dat je zwanger was tot foto’s waar je baby bumpop knappen staat. Oh, en foto’s van de babyshower en het moment dat je dit ontzettend leuke invulboek kreeg!

Related posts

Een boek laten drukken en printen voor een scherpe prijs