Bsone
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek laten drukken en printen voor een scherpe prijs

Heb je jouw eerste roman geschreven of heb je voor je vereniging een prachtige almanak opgemaakt? Dan wil je deze waarschijnlijk laten printen en inbinden bij een drukkerij. Je hebt bovendien al een duidelijk idee over hoe het boek eruit gaat zien en dat wil je graag realiseren. Maar bij wie moet je doen zijn?

Maak een keuze voor de opmaak van je boek

Wanneer je een boek wilt laten drukken of printen in een kleinere oplage, zijn hoge kosten vaak onvermijdelijk. Drukkerijen vragen vaak een hoge toelage wanneer je een kleiner aantal wilt aanschaffen, omdat zij dezelfde handelingen moeten uitvoeren als bij een hogere oplage. Als je op zoek bent naar een drukkerij waar je gemakkelijk een boek kunnen drukken dan zit je bij Bookadew goed. Bij Bookadew is een boek drukken goedkoop, want zijn ze van mening dat het drukken en printen van een boek niet onnodig duur hoeft te zijn. Zelfs met de scherpe prijzen die ze hanteren, ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen een fijne prijs. Laat je boek drukken of printen in oplages die variëren van 1 tot 500. Je maakt bovendien zelf de keuzes met betrekking tot de opmaak van jouw boek, zoals:

  • Oplage
  • Formaat
  • Aantal pagina’s
  • Soort cover (hard of soft)
  • Afwerking (lijmen of nieten)
  • Papiersoort (mat of glanzend)
  • Geprint in kleur of zwart-wit

Vul de prijscalculator in

Met de handige prijscalculator op de website weet je precies wat de kosten voor het drukken of printen van jouw boek zal zijn door het volgen van acht stappen. Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, vraag je een inkijkexemplaar aan. Dan weet je meteen of het boek eruitziet zoals je had verwacht en gehoopt. Als je wat inspiratie nodig hebt of hulp bij de instellingen, neem dan telefonisch contact op met de vakmensen van Bookadew. Zij staan voor je klaar.