Bsone
Image default
Dienstverlening

Betaalbaar op vakantie met caravan occasions

Wilt u graag met een caravan op vakantie maar is uw budget beperkt? Dan is het een goed idee om eens tussen de caravan occasions te neuzen. Omdat deze caravans tweedehands zijn, worden ze voor een voordeligere prijs verkocht dan gloednieuwe caravans. Op die manier kunt u betaalbaar op vakantie. Er zijn natuurlijk diverse plekken waar u terecht kunt om een caravan occasion te kopen. Een van de grotere caravancentra en kampeershops is Caravan Centrum Waterland in Purmerend. Dit bedrijf is in 1978 begonnen met het verkopen van caravans van het merk Bergland. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste caravancentra van Noord-Holland en beschikken ze ook over een kampeershop.

Keuze uit een uiteenlopend aanbod

Bij Caravan Centrum Waterland kunt u kiezen uit een uiteenlopend aanbod aan caravan occasions. Voor elk budget en elk type kampeerder is er dus wel een geschikte caravan te vinden. Het huidige aanbod aan caravan occasions vindt u gewoon op de website. Via een handig filter vindt u eenvoudig en snel de caravans die aan uw wensen en eisen voldoen. Ziet u een caravan die uw aandacht trekt? Door erop te klikken opent een nieuw venster met daarop alle specificaties van de betreffende caravan. Het is ook mogelijk meerdere foto’s te bekijken, zodat u ook een idee heeft van hoe de caravan er vanbinnen uitziet. In sommige gevallen is er zelfs een video gemaakt.

Ruil uw oude caravan in

Heeft u al een caravan, maar wilt u graag een nieuwe? Wellicht omdat u een groter exemplaar wilt of omdat u bent uitgekeken op uw oude? Ruil dan uw oude caravan in voor een nieuwe en profiteer van fikse kortingen. Bij Caravan Centrum Waterland in Purmerend maken ze snel een goede schatting van de waarde van uw oude caravan. Levert u deze in en koopt u een nieuwe? Dan wordt de waarde van uw oude caravan afgetrokken van de aankoopprijs van de nieuwe caravan. Op die manier kunt u voordelig een nieuw exemplaar kopen. Ideaal wanneer uw budget beperkt is en u toch lekker op vakantie wilt gaan!

https://www.caravancentrumwaterland.nl/