Bsone
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de mogelijkheden voor outplacement in en rondom Harderwijk

Bent u aan het oriënteren over de mogelijkheden voor outplacement in of rondom de nabije omgeving van Harderwijk? Misschien zit u toch niet helemaal op uw plek bij uw huidige werkgever, omdat uw collega’s u niet liggen of omdat de werkzaamheden toch niet aansluiten op uw kwaliteiten en leerpunten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u toe bent aan een nieuwe uitdaging of dat u dankzij fusie of conflict op zoek moet naar een andere functie. In al deze gevallen kunt u prima terecht bij Bureau Streefkerk. Dit bureau is gespecialiseerd in outplacement voor mensen werkzaam bij bedrijven in Harderwijk en de nabije omgeving.

Welke kwaliteiten wilt u graag verder ontwikkelen?

Op het moment dat u aan de slag gaat met een van de medewerkers van Bureau Streefkerk, gaan zij met u in gesprek over onder andere uw kwaliteiten en vaardigheden. Welke kwaliteiten bezit u al? Welke vaardigheden zou u graag nog verder willen ontwikkelen? Uw wensen en eisen worden ook tijdens de gesprekken besproken. Op deze manier kan er een profiel worden opgesteld om een baan te vinden die perfect bij u aansluit. Dit eerste gesprek is onderdeel van een uitgebreid loopbaanonderzoek. Heeft u uw baan verloren en bent u nog bezig met het verwerken van uw ontslag? Dit is begrijpelijk. Ook hier is de tijd en ruimte voor bij Bureau Streefkerk. Samen gaat u aan de slag met outplacement in Harderwijk.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden voor outplacement in of rondom Harderwijk? Aarzel dan niet en neem contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de werkwijze die zij hanteren en wat dit voor u kan betekenen. Bekijk de website van Bureau Streefkerk voor de contactgegevens en de mogelijkheden voor uw toekomstige loopbaan.

https://bureaustreefkerk.nl/