Bsone
0

Deskundige schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam

Schuldhulpverlening komt al snel ter sprake wanneer u uw vaste lasten niet meer kunt betalen. Of u nu als particulier of als bedrijf in Rotterdam in de schulden terechtkomt, de organisatie Modus Vivendi in Zwijndrecht biedt iedereen passende en mensgerichte schuldhulpverlening. Lopen de vaste lasten zich op en is het einde voor u zoek? Dan kunt u perfect terecht bij deze organisatie om hulp te vragen. Samen met cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormen zij een hechte gemeenschap die de schuldproblematiek een plaats geeft in de samenleving. Zo staan zij al jaren mensen bij die in de schulden terecht zijn gekomen, waarbij de specialisten zoveel mogelijk adviseren en informeren. Op basis van de NEN 8048-1-eis biedt Modus Vivendi in Zwijndrecht zijn schuldhulpverlening in Rotterdam en omstreken.

Specialist in schuldbemiddeling

Schuldbemiddeling is het pogen een buitengerechtelijke, minnelijke regeling tussen de schuldenaar en zijn crediteuren tot stand te brengen, ook wel het minnelijk traject genoemd. In sommige gevallen wordt hierna overgegaan tot een dwangakkoord. Dat is wanneer er geen regeling tot stand kan worden gebracht door schuldbemiddeling. Een schuldsanering door middel van de Wsnp is vervolgens ook mogelijk wanneer een dwangakkoord geen effect heeft. Al deze en vele andere regelingen moeten op het juiste moment worden ingezet, en daarom is professionele hulp bij schuldhulp en schuldbemiddeling vaak een noodzaak. Vooral voor gezinnen die geen raad weten met alle wetten, regels, partijen en formulieren die erbij komen kijken.

Neem contact op of meld u aan voor een cursus

Wilt u meer weten over schuldhulpverlening, bijvoorbeeld voor uw bedrijf of gezin in de omgeving Rotterdam? Neem dan contact op met de specialisten van Modus Vivendi. Zij leggen alles aan u uit en geven aan wat te doen in uw situatie. Daarnaast geeft deze organisatie verschillende cursussen die zich op schuldhulpverlening richten. Denkt u bijvoorbeeld aan een cursus beschermingsbewind en de basiscursus schuldhulpverlening. U kunt zich eenvoudig via de website aanmelden.

https://modusvivendi.nl/