Bsone
Image default
Dienstverlening

Een allround verhuisbedrijf nabij Den Bosch voor landelijk en internationaal transport

De huizenjacht zit erop, u heeft uw droomhuis gevonden en dan wordt het hoog tijd om in te pakken! Al uw kleding, servies en decoratiespullen moeten zorgvuldig ingepakt worden in dozen zodat de verhuizing soepel verloopt. Maar gaat u die bank alleen naar buiten sjouwen? En die grote kledingkast en het bed, hoe moeten die het huis uit? Daar kunt u wellicht een helpende hand bij gebruiken. Wanneer u een allround verhuisbedrijf nabij Den Bosch wilt inschakelen zit u bij Sars in ‘s-Hertogenbosch helemaal goed. Bij hen weet u namelijk zeker dat uw kostbare en dierbare goederen met uiterste zorg overgebracht worden.

Een erkend verhuisbedrijf voor het vervoeren van uw spullen

Sars is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar staan u in de wijde omgeving bij tijdens uw verhuizing. Aan uw verhuizing zal namelijk de nodige zorg besteed moeten worden, dat weten zij als geen ander. Zij hebben namelijk een rijke geschiedenis. Vanaf 1930 zijn zij begonnen met meubeltransport toen vele gezinnen gingen emigreren naar b.v. Canada, Australië of Nieuw-Zeeland. In de omgeving ‘s-Hertogenbosch zijn zij dan ook een van oudsher bekende naam. Wanneer u dit betrouwbare verhuisbedrijf nabij Den Bosch inschakelt, vervoeren zij uw kostbare spullen voor u tijdens het verhuizen. Is het voor u nog niet direct mogelijk om uw nieuwe woning in te trekken? Dan bieden zij de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag. Daarnaast bieden zij ook verpakkingen en leveren ze een uitgebreide dienstverlening op het gebied van weg-, zee- of luchttransport.

Vraag kosteloos een offerte aan

Wilt u dit verhuisbedrijf nabij Den Bosch graag inschakelen, maar bent u benieuwd naar de kosten? Zij zijn bereid om u, uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichting van uw kant, een offerte uit te brengen voor uw verhuizing. Mocht u verder nog vragen hebben over de dienstverlening neemt u eenvoudig telefonisch contact op.