Bsone
Image default
Dienstverlening

Door platen te kopen, luister je thuis naar mooie muziek

Het is een stukje nostalgie, platen draaien van je favoriete muzikanten. Platen bieden de ultieme luisterervaring voor veel mensen. Op zondagmiddag onder het genot van een gezellige borrel plaatjes opzetten is dan ook iets dat met regelmatig gebeurd. Je gaat weer terug naar de goede oude tijd en herbeleeft prachtige herinneringen. Je bent nooit te oud om van muziek te genieten. Muziek is tenslotte voor iedereen. Ben jij op zoek naar oude lp’s of cd’s en wil je genieten van een aantal oude gouden? Velvet Music is een specialist die het mogelijk maakt om platen te kopen van diverse artiesten. Breng een bezoekje aan de platenzaak en bekijk hun uitgebreide assortiment.

Ontdek de verschillende genres

Platen kopen bij een specialist als Velvet Music is een ontzettend leuke bezigheid. Ervaar een authentieke sfeer in hun winkel en ontdek het uitgebreide assortiment met muziek. Bewonder de vele posters van zowel oude als nieuwe releases en raak geïnspireerd door de lp-hoezen met vele kleuren. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid zodat jij kunt horen wat er zowel aangeboden wordt in het assortiment. Struin langs de vele rekken met platen en ontdek de mooiste parels. Je kunt via de speciaal daarvoor bedoelde koptelefoons de verschillende genres luisteren. Luister jij het liefste naar jazz, metal, hiphop, rock of pop? Welk genre ook jouw favoriet is, je vindt het als je platen gaat kopen bij Velvet Music.

Bestel eenvoudig platen online

Heb je te weinig tijd om langs te komen in één van de winkel van Velvet Music? Geen enkel probleem! Het is namelijk ook mogelijk om online platen te kopen bij deze specialist. Bekijk het assortiment online en kies jouw favoriet. Zo vind je jouw aanwinst binnen de kortste keren op de deurmat. Je hebt keuze uit vinyl, koopjes en DVD’s in de collectie van deze specialist. Ga snel naar de website en ontdek unieke aanwinsten.

https://velvetmusic.nl